fbpx

Az Oppenheim Közép-Kelet Európa egyik leginnovatívabb ügyvédi irodája. Célunk, hogy egyszerű, világos és érthető jogi megoldásokat kínáljunk ügyfeleink számára. A több mint 40 főből álló sikerorientált és előrelátóan gondolkodó jogi szakértőből álló csapatunk teljeskörű támogatást nyújt a magyar és a nemzetközi gazdasági jog minden területén.

Tradíciónk, hogy sikeresen tartjuk meg legtehetségesebb kollégáinkat, így ügyfeleink a legtehetségesebb, és több mint húsz éves komoly iparági szakmai tapasztalattal rendelkező jogi szakértőkkel végzett munka eredményét élvezhetik.

Kiemelt szakterületek

Energiajog Gyógyszerjog Információtechnológia (IT) Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Közigazgatási jog Munkajog Pereskedés és Vitarendezés Szellemi Tulajdonjog (IP) Társasági jog Versenyjog
E-mail cím: zsolt.cseledi@oppenheimlegal.com

Hosszú bemutatkozás

2017-ben az ArsBoni felmérésén az 1. helyet szereztük meg a legrangosabb ügyvédi irodák listáján. Ez több, mint 400 joghallgató és fiatal jogász véleményét tükrözte. Még mindig tartjuk magunkat ehhez a rangos elismeréshez – tapasztald meg személyesen, hogy mit jelent mindez!

És hogy milyen nálunk dolgozni? Természetesen a jogi területek széles skáláját lefedik praxisaink, ahol mindenki megtalálhatja az őt érdeklő, üzleti jogi területet, legyen az a szellemi alkotások joga, a vállalatfelvásárlások vagy a munkajog. Nálunk a mentorálás és a kollegialitás nem csak hívószavak, hanem a napi ügymenet részei. Már akkor így dolgoztunk, amikor még nem volt divatos minden álláshirdetésbe beírni.

A belül modern, kívül patinás belvárosi iroda természetesen magában rejti azokat a pluszokat, amit mindenki keres egy fiatalos munkahelyen. Ez nálunk adottság, arra bíztatunk mindenkit, hogy maximálisan használja is ki!

Továbbképzések, csapatépítések, társadalmi felelősségvállalási programok – nálunk nem csak évente egyszer fordul elő, hanem a DNS-ünk része. Kövesd a közösségi média profiljainkat, hogy lásd a beszámolókat ezekről.

Ismerj meg minket a legújabb interjúnkból:

https://arsboni.hu/nalunk-senkinek-sem-ervenyesulhet-az-onallo-akarata-a-tobbseg-hatranyara-minden-jelentos-kerdest-konszenzussal-dontunk-el/

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Energiajog Gyógyszerjog Információtechnológia (IT) Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Közigazgatási jog Munkajog Pereskedés és Vitarendezés Szellemi Tulajdonjog (IP) Társasági jog Versenyjog

Egyéb jellemzők

dinamikus barátságos fiatalos belvárosi iroda modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet irodai mentorálás tréningek, továbbképzések neves ügyfelek

Oppenheim Ügyvédi Iroda - Elérhetőségek

E-mail cím: zsolt.cseledi@oppenheimlegal.com

Kapcsolatfelvétel a céggel