fbpx

A Szerencsejáték Zrt. 100%-os állami tulajdonban lévő nemzeti szerencsejáték-szervező gazdasági társaság, Magyarország 19. legnagyobb vállalata. Kínálatában megtalálhatóak a lottójátékok, a sorsjegyek és a sportfogadási termékek, melyhez az ország egyik legnagyobb értékesítési hálózata társul, több, mint 7.700 értékesítési ponttal.

A Társaság évről évre jelentős mértékben járul hozzá az ország stabil gazdasági növekedéséhez, a közösségi kiadások finanszírozásához, a hazai kultúra, a szociális és egészségügyi területek valamint a sport kiemelt támogatásához és eredményeihez.

A vállalat kiemelten fontosnak tartja mind a felelős játékszervezést, mind a szerencsejáték függőség prevencióját és kezelését, melyekre működése során folyamatosan nagy hangsúlyt fektet. A Társaság számára fontos, hogy felelős munkáltatóként részt vegyen a társadalmi problémák megoldásában, 2003. óta – 16 éve – tartja fent a megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztató karitatív hálózatát, amelyben – az 1700 munkavállaló 10 százaléka – 170 fő sorsjegy-értékesítő kolléga dolgozik.

A Társaság a korábbi években elnyerte a „Legvonzóbb tisztán magyar tulajdonú vállalatnak” járó Randstad Award-díjat, valamint a Social Label „Társadalmilag felelős munkáltató” arany fokozatú minősítését. 2018-ban a „Fogyatékosság-barát Munkahely” elismerésben már ötödik alkalommal részesült, az Aon „Legjobb Munkahely” díjjal pedig már másodszorra jutalmazták, valamint az „Év családbarát Vállalata” és a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség rangos kitüntetések büszke tulajdonosa.

E-mail cím: hr@szerencsejatek.hu

Rólunk címszavakban

Szerencsejáték Zrt. - Elérhetőségek

E-mail cím: hr@szerencsejatek.hu

Kapcsolatfelvétel a céggel