fbpx

A WTS Klient a müncheni központú WTS Global kizárólagos magyar képviselője és legerősebb régiós partnere. Az adótanácsadó hálózat közel 130 országban van jelen, köztük 23 közép-kelet-európai államban. A nemzetközi háttérnek és a WTS-partnercégek közötti szoros együttműködésnek köszönhetően munkatársaink nem csak egy magyar cégnek, hanem egy globális csapatnak is nélkülözhetetlen tagjai. A hazai cégcsoport fő szolgáltatásai az adótanácsadás, a könyvelés, a bérszámfejtés, a pénzügyi-számviteli tanácsadás és az IT-alapú üzleti megoldások nyújtása – magyar, angol és német nyelven egyaránt.

Kiemelt szakterületek

Adójog

További szakterületek

Adótanácsadás Könyvelés Bérszámfejtés Pénzügyi-számviteli tanácsadás IT / Business Automation
E-mail cím: wtskarrier@wtsklient.hu

Hosszú bemutatkozás

A Klient Kft. könyvelőirodaként alakult 1998-ban. A cégcsoportnál ma már több mint 120 munkatárs dolgozik, éves bevételünk meghaladja a 1,7 milliárd forintot. Ügyfeleink elsősorban nemzetközi nagyvállalatok magyarországi leányvállalatai. Az adótanácsadás mellett könyvelési, bérszámfejtési, pénzügyi-számviteli tanácsadási szolgáltatásokat végzünk, és a rohamosan digitalizálódó világ úttörőjeként IT-alapú, üzleti automatizálási megoldásokat is kínálunk.

Vállalati kultúránkat közös értékeink fémjelzik, amelyek megalapozzák emberi és szakmai hozzáállásunkat, mind a cégen belül, mind azon kívül: az ügyfelekkel, a hálózat többi tagvállalatával és a munkatársakkal való kapcsolatunkban is. Ezek a közös értékeink az innováció, a szenvedély, a szakmai kiválóság és a megbízhatóság.

A WTS Klient kultúráját és mindennapi munkánkat ugyanakkor a csapatunk és gondolkodásunk egyedisége élteti. Munkatársainkon keresztül határozzuk meg magunkat, akik ismerik erősségeinket és szeretnek másképp gondolkodni, munkájuk során megvalósíthatják önmagukat, és mindig tovább akarnak fejlődni.

A konstruktív együttműködés előfeltétele a megbízható és barátságos munkakörnyezet. Munkatársaink csapatjátékosok és individualisták egyszerre, így sikerül együtt mindig kiemelkedő teljesítményt elérniük.

A WTS Klient célja a további folyamatos növekedés. Ezt a jövőben is motivált, jól képzett, jó hangulatú munkatársak körében képzeljük el. Kiemelt figyelmet fordítunk a megfelelő kollégák megtalálására, fejlődésére, megtartására. Várjuk pályakezdő fiatalok, valamint tapasztalt munkatársak jelentkezését is!

Videó az iroda mindennapjairól

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adójog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet cafeteria munkába járás költségtérítése irodai mentorálás tréningek, továbbképzések neves ügyfelek (esetenként/részben) otthonról végezhető munka korlátlan kávéfogyasztás csapatépítők légkondi

További jellemzők

Jókedv; jófej főnök; karrier út

WTS Klient - Elérhetőségek

E-mail cím: wtskarrier@wtsklient.hu

Kapcsolatfelvétel a céggel