fbpx

Pázmány-Arsboni Állásbörze

Ismerd meg leendő munkáltatódat!

Indítsd be a Karriered!

2018. április 12. PPKE-JÁK Központi Aula

(1088 Budapest, Szentkirályi u. 28-30.)

Indítsd be a karriered a Pázmány és az Arsboni állásbörzéjén, ahol felvértezheted magad a legjobb tanácsokkal, és közvetlenül is megismerkedhetsz leendő munkáltatóddal és kollégáiddal!
Indítsd be a karriered a Pázmány és az Arsboni állásbörzéjén, ahol felvértezheted magad a legjobb tanácsokkal, és közvetlenül is megismerkedhetsz leendő munkáltatóddal és kollégáiddal!

Mire számíts?

Kérd CV-tanácsadásunkat!

Regisztrálj az Arsboni Karrier oldalán, töltsd fel a CV-det, és egy héten belül visszaküldjük neked a személyre szabott javaslatainkat!

Kerülj kapcsolatba a munkáltatókkal!

Ismerd meg a lehetőségeidet!
Járd végig a kiállítók standjait, beszélgess el a felvételiért felelős munkatársakkal és leendő kollégáiddal!

Életvezetési tanácsadás

Olgyay Anna mentálhigiéniás szakember ad hasznos tippeket minden érdeklődőnek. Foglalj magadnak helyet még ma!

Próba állásinterjú

Próbáld ki magad élesben, egy szakemberrel szemben. Az asztal másik oldalán Légár Eszter, a Főtáv Zrt. személyi vezetője fog ülni!

Munkáltatók

EY

Aegon

Társaságunk évek óta az AEGON csoport egyik legsikeresebben működő vállalata. Több évtizedes hazai tapasztalatunk és stabil nemzetközi háttérrel rendelkezünk. Cégünk a hazai élet- és vagyonbiztosítási, valamint a befektetési piac egyik legnagyobb szereplője.

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Baker & McKenzie

A 47 országban 77 irodával jelenlévő Baker McKenzie a világ egyik legnagyobb ügyvédi irodája. A budapesti iroda 30 éve tanácsol multinacionális vállalatokat, tőzsdén jegyzett magyar vállalatokat, a magyar állam szerveit, valamint nemzetközi befektetési bankokat.

KPMG

Dentons

A Réczicza Dentons Europe LLP csaknem 50 ügyvéddel és egyéb szakemberrel működő Andrássy úti iroda szolgáltatásainak köre lefedi többek között a tranzakciós munkákat, valamint az infrastruktúra, az energia, a hírközlés, az autópálya-építés és a szellemi tulajdonjog területén nyújtott jogi tanácsadást is.

Deloitte

Deloitte

A Deloitte a világ négy nagy adótanácsadó cégének egyike. Könyvvizsgálati, adó-tanácsadási, vállalati kockázati és jogi szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek.
A Deloitte Legal egy önálló, nemzetközi ügyvédi iroda a Deloitte szakmai hátterével, amely világszerte 139 irodában nyújt komplex és innovatív jogi szolgáltatásokat.

EY

EY

Az EY egyike a világ vezető könyvvizsgáló, adó-, tranzakciós és üzleti tanácsadást nyújtó vállalatainak. 1989 óta nyújtja a legmagasabb szintű szakmai szolgáltatásokat Magyarországon. A csapat létszáma jelenleg közel 700 fő.

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda

A Schönherr magyarországi irodája nagy múltra tekint vissza a külföldi befektetők képviseletében, különösen a vállaltfelvásárlások, zöldmezős beruházások, vállalati összefonódások és a versenyjog egyéb területein.

Dr. Erdélyi György ügyvéd

A Dr. Erdélyi György Ügyvédi Iroda a bankjog, ingatlanjog és társasági jog melett az adójog, biztosítási jog, valamint a polgári és családi jog területén is széleskörű szaktudással rendelkezik.

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda

A magyarországi jogi tanácsadói piac megbecsült és több területen piacvezető szereplője. Az iroda az 1990-es évek eleje óta van jelen Magyarországon, jelenleg  40 fős jogászi és 9 fős partneri létszámával, egyike a hazai legnagyobb és legrégebben alapított független nemzetközi ügyvédi irodáknak.

Sarhegyi-Ugyvedi-Iroda

Sziklai & Andrejszki Ügyvédi Iroda

Szakmai filozófiánkat tükrözi az iroda struktúrája és jogi profilja egyaránt. Irodánk a modern, professzionális üzleti gondolkodást ötvözi a hagyományőrző, tiszta jogi szemlélettel. Célunk Ügyfeleinknek olyan jogi megoldásokkal szolgálni, amelyekkel egyszerűbbé tudják tenni üzleti döntéseiket, munkájukat.

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Fővárosi Törvényszék

Építs karriert a Fővárosi Bíróság szervezetében!

Szakmai fejlődésed és előmeneteled szempontjából is kiváló lehetőséget kínál a bírói pálya.

Sarhegyi-Ugyvedi-Iroda

Legfőbb Ügyészség

Kezdd szakmai pályádat a Legfőbb Ügyészségen!

Kiszámítható előmeneteli rendszerrel és bőséges szakmai fejlődési lehetőséggel vár az ügyészi hivatás.

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Gazdasági Versenyhivatal

Csatlakozz a GVH csapatához!

Az se tántorítson el, ha az egyetemen nem is tanultál sok versenyjogot – a Versenyhivatalban nagy tudású gyakorló jogászoktól sajátíthatod el a szakmát.

Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal

Jelenleg az ország területén hét regionális igazgatóság és 24 kirendeltség fogadja a jelentős számú külföldi ügyfelet, melyet bizonyít az is, hogy a hivatal éves ügyforgalma meghaladja az 1,2 milliót.

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Magyar Államkincstár

Jogászokat keres a Magyar Államkincstár!

Érdekel a pénzügyi jog? Magyarország költségvetése az egyik legkomplexebb üzleti terv, amivel valaha találkozni fogsz! Kezdd a pályádat a Magyar Államkincstárnál!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Használd jogi tudásodat a magyar lakosság élet- és vagyonbiztonságának, a nemzetgazdaság és a kritikus infrastruktúra biztonságos működésének védelmére!

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

REKONTIR Cégcsoport

A REKONTIR cégcsoport komplex beruházás és projektmenedzsment tevékenységét 2003 óta folyamatosan bővülő, kiváló szakemberekből álló csapattal végzi. Megbízhatóságon alapuló kapcsolatrendszerüknek és elhivatottságunknak köszönhetően prémium megoldásokat biztosítanak exkluzív ügyfélkörük részére.

NISZ - Kormányzati Ügyfélvonal

Az év minden napján 0-24 órában közigazgatást és elektronikus közszolgáltatásokat érintő témakörökben elérhető országos  ügyfélszolgálat, mely elsősorban az állampolgárok ügyintézését támogatja.

További kiállítók

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Camp Leaders

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Andrássy Universität Budapest

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Karrier Plusz - Jobline

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Legalis

Személyre szabott online CV-tanácsadás

Tedd a lehető legjobb első benyomást!

Szeretnél egy 10/10-es önéletrajzot?

Jó helyen jársz!

Egyszerűen töltsd fel önéletrajzodat az erre dedikált aloldalon, és mi egy héten belül visszajelzünk személyesen Neked szóló tanácsainkkal!

Ne feledd: a CV-d az első tapasztalat, amit a leendő munkáltatód szerez rólad!

Hogy találhatsz ide?

Helyszín: PPE JÁK Központi Aula

(1088 Budapest Szentkirályi utca 28-30.)

Hogy juthatsz ide a legkönnyebben?

A Pázmány az ELTE épületeitől 5 perc sétára található a Nemzeti Múzeum mögött).
A Kálvin térről és az Astoriáról is pár perc sétával megközelítheted!

Találkozzunk a helyszínen is!

Keresd bátran az Arsboni csapatát az állásbörze helyszínén is. Hasznos tippekkel, tanácsokkal várunk!

A rendezvény ingyenes, regisztrálnod sem kell.

Facebook eseményünk segít, hogy ne maradj le semmiről – jelöld vissza és hívd meg a barátaidat is!

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fabkarrier%2Fposts%2F331769790561496&width=500" width="500" height="513" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>