fbpx

Az Ecovis Hungary története 1991-ben indult egy alapító ügyvéddel és egy jelölttel. Ma már egy hatszáz négyzetméteres irodában, több, mint harminc munkatárssal és hét partnerrel telnek az Ecovisos mindennapok.

Az Ecovis Hungary története 1991-ben, egy tizedik emeleti panellakás-irodából indult egy alapító ügyvéddel és egy jelölttel. Ma már egy hatszáz négyzetméteres irodában, több, mint harminc munkatárssal és hét partnerrel telnek az Ecovisos mindennapok.

Piacvezető nagyvad

Budapesten, a Bécsi út szívében találjuk a hazai jogi szolgáltatói szakma egyik legnagyobb szereplőjét, a nemzetközi Ecovis hálózat magyar irodáját.

Szívügyünk a személyes fejlődésed

Az Ecovis Hungary Legal kollégájaként érdemi és folyamatos mentorálás, rendszeres visszacsatolás, képzési támogatás és szakvizsgaszabadság is rendelkezésedre áll képességeid kibontakoztatása érdekében.

Üzleti one-stop-shop

A gazdasági jog teljes palettájának lefedése mellett az Ecovis Hungary cégcsoport adótanácsadással, könyveléssel és könyvvizsgálattal is foglalkozik, komplex szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek.

Nálunk nem fogsz unatkozni

Adunk a közösségi életre: a csapatépítők mellett olyan sportesemének, mint az éves pingpong bajnokság, vagy éppen irodai jóga várnak. Szakmai és személyes fejlődésedet pedig workshopokkal, képzésekkel támogatjuk.

Bányajogtól a mediációig

Az Ecovis Hungary Legal hagyományosan erős területei közé tartozik a gazdasági jog, az ingatlanjog, a közbeszerzési jog, a bányajog, és a követeléskezelés; újabban pedig az adatvédelmi és mediációs üzletágaikra is nagy hangsúlyt fektetnek.

Az Ecovis Blog-Ökoszisztéma

Az Ecovis Hungary Legal nagy hangsúlyt fektet a szakmai publikációkra és más szakcikkekre: saját tematikus blogoldalaink mellett rendszeres szerzők vagyunk például Jogászvilág.hu és a Jogadó Blog felületein.

Ismerd meg az Ecovis nemzetközi hálózatát

országban találkozhatsz már Ecovis irodával

munkavállaló dolgozik az Ecovis nemzetközi hálózatában

óta tagja a magyar iroda az Ecovis-hálózatnak

DR. JEAN KORNÉL - IRODAVEZETŐ PARTNER

“(…) Hiába a standardizálás, olyan ügyvédre, aki a jogszabályok ismeretén túl tisztában van az üzleti élet alapvető sajátosságaival, a vezetői döntések meghozatalának összetettségével, mindig szükség lesz. És nincs két egyforma eset, mindig tudunk újat mondani. Egy dinamikusan változó világban élünk, ahol a jogi környezet is folyamatosan mozgásban van. Ha nem adjuk fel, kitartóak vagyunk a tanulásban és az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálásában, optimális, testre szabott megoldásokat tudunk továbbra is kínálni az ügyfelek részére, akik ezért egyébként tapasztalataim szerint nagyon hálásak is.”

ECOVIS MUSKÉTÁSOK

Az Ecovis Hungary Legal immáron negyedik éve választja meg a négy Ecovis Muskétást: azokat a kollégákat, akiket szakmai teljesítmény, közösségi részvétel és személyes fejlődés szempontjából az Ecovis Hungary közössége az adott év legjobbjaként értékel. 2020-ban ügyvédjelölt kategóriában dr. Farkas Tímea, ügyvéd kategóriában dr. Sándor Géza, partner kategória dr. Szigeti-Szabó Andrea, back office munkatárs kategóriában pedig Vári Ágnes lettek az Ecovis Muskétásai.

Tulajdonosi generációváltással megújul az Ecovis

Ismerd meg az Ecovis Hungary Legal megújult tulajdonosi körét, olvasd el történetüket arról, hogyan tervezik az értékek megtartásával megújítani az irodát.