AZ LKT DIÓHÉJBAN

A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda (LKT) Magyarország egyik legpatinásabb és legismertebb jogászműhelye, amelyik a rendszerváltás óta jelentős szerepet játszik a hazai és a nemzetközi gazdasági élet jogi alakításában. Az LKT neve mára egyet jelent a legmagasabb szintű profizmussal, precizitással és jogászi kompetenciákkal.

Hazai sikertörténet

Légy részese egy ízig-vérig hazai sikertörténetnek: az LKT több mint tíz éve működik független magyar ügyvédi irodaként – több ágazatban is piacvezetőként felvéve a kesztyűt a nemzetközi ügyvédi irodákkal.

A jog minden árnyalata

Mondj egy jogterületet: az LKT-nál foglalkoznak vele. Bármi is legyen az erősséged, az LKT páratlanul színes praxisában megtalálod azt a munkacsoportot, amelyben kibontakoztathatod szakmai érdeklődésed.

Csinálj helyet a trófeának!

Nem telik el úgy év, hogy az irodát vagy valamelyik munkatársát ne díjazná a Legal500, a Chambers Global, vagy valamelyik szakmai minősítő: az LKT a leginkább elismert hazai irodák közé tartozik.

az LKT alapításának éve

jogász dolgozik az LKT-nál

szakterületen nyújt az LKT szolgáltatást

CSATLAKOZZ AZ LKT CSAPATÁHOZ!

Fresh Graduate Incubator Program (FRESH) az LKT saját tehetséggondozó programja, amely keretein belül pályakezdő ügyvédjelöltek sajátíthatják el a szakma sikeres műveléséhez szükséges ismereteket és kompetenciákat. A FRESH keretein belül intenzív mentoring, közösségi buddy-rendszer és belső képzések várják a résztvevőket.

Gyakornoki program

Sok szeretettel várunk legalább harmadéves joghallgatókat az LKT LAWS YOU Gyakornoki Programba, ahol több munkacsoport munkájába is becsatlakozhatsz, munkádért pedig juttatásban részesülsz.

ISMERD MEG AZ LKT VEZETŐIT!

DR. LAKATOS PÉTER LL.M.

“A ’90-es évek elején onnan indultunk a telekommunikációban, hogy 30 éves várakozási listák voltak, a nagyszüleim is évtizedekig vártak a vonalas telefonra. Az ügyfeleim az irodánk segítségével kb. másfél millió fix vonalat építettek ki az évek során, mobil licenszeket nyertek el, és ez nagy lépés volt az ország számára. Úgy érzem, hogy tettünk valami fontosat az ország fejlődéséért.”

DR. UNGÁR ATTILA

“A mi irodánk azért egyedülálló, mert nem vagyunk egy nemzetközi ügyvédi iroda hálózat része, nincs mögöttünk egy olyan nemzetközileg ismert „brand”, ami önmagában biztosítaná az ügyvédi megbízásokat, van viszont egy erősödő ismertségünk a nemzetközi jogi piacon, olyan piacvezető ügyvédi irodák között, akiknek nincs hazai jelenléte. Éppen ezért nekünk a szakmai színvonalat kell olyan szinten fenntartanunk, hogy az ügyfelek és a külföldi piacvezető ügyvédi irodák továbbra is megkeressenek minket.

DR. MESTYÁN SZABOLCS LL.M.

“A mi feladatunk, hogy egy létező pénzügyi kihívásra az ügyfél számára a leginkább megfelelő megoldást kínáljuk. Emellett nagyon megszínesíti a munkánkat, hogy a bankjogból számos egyéb terület is kinőtt az évek során. Ugyan pénzügyi csoport vagyunk, de egyben aviation csoport is, mert a 2000-es évektől rengeteg repülőgép-finanszírozásban veszünk részt. A csoportunk fele légijoggal kapcsolatos munkát végez: repülőgép-adásvételek, bérlések, regisztrációk, utasjogok.”