fbpx

AZ ELŐADÁSRÓL

2023. október 24. | 19:00 | Online

A főváros-központúság ma jobban befolyásolja a magyar fiatalok lehetőségeit, mint eddig valaha. Nehezített pályára lép, aki vidékről indul? Hogyan lehet (akár vidékről is) sikeres ügyvédi karriert és vállalkozást építeni?
A NESTLAW partnerei nem riadtak meg a kihívástól és 1-1 nagyvállalat után, hazánkban egyedülálló módon két városban, Budapesten és Pécsen is nyitottak irodát.
Most személyes történeteiken keresztül ismerhetjük meg, hogyan érdemes nekivágni egy sikeres ügyvédi iroda felépítéséhez: milyen tanácsot adnának ma egyetemista önmaguknak? Milyen készségeket érdemes fejleszteni már a kezdetektől?
A sikeres karrier mellett beszélgetőpartnereink kiemelt figyelmet fordítanak a jövőbe való befektetéseikre és az ügyvédi iroda mellett vállalkozásokat is vezetnek. Elmesélik, hogyan lehet ma ügyvédként is vállalkozni, miért fontos a jogászi kreativitás és hogyan hoz létre a komplex megközelítés valódi többletértéket az ügyfeleiknek is.
Ismerd meg a NESTLAW partnereit: Németh Andrást, Tímár Andrást és Krausz Róbertet.

AZ ELŐADÓK

Dr. Németh András

Alapító, Németh és Tímár Ügyvédi Iroda

Dr. Tímár András

Alapító, Németh és Tímár Ügyvédi Iroda

Dr. Krausz Róbert

Stratégiai partner, Németh és Tímár Ügyvédi Iroda

JELENTKEZÉS

A regisztrációhoz csupán Arsboni Karrier profilodra van szükséged. Amennyiben még nincs nálunk fiókod, készíts egyet csupán két perc alatt.

A tartalom megtekintéséhez bejelentkezés szükséges