fbpx

AZ ELŐADÁSRÓL

2023. október 19. | 15:00-16:00 | The Spot

A környezetvédelem nem csak valamilyen légből kapott téma:  egyre növekvő fontossággal bír társadalmunkban, egyre hangsúlyosabb szerephez jut az uniós politikában és így a vállalatok döntéshozatalában is.

Ma már nem kell megelégedni a műanyag szívószálak elvbőli elutasításával vagy az otthoni szelektív-hulladékgyűjtéssel és az önkénteskedésen túl akár teljes munkaidőben, fizetésért is, aktívan vehetünk részt az ügy előmozdításában.

Meghívott előadóink segítségével megmutatjuk, milyen karrierlehetőségeid vannak, ha jogi diplomával a kezedben szeretnél tenni a környezetünkért.

Az előadáson való részvételt a terem befogadóképessége miatt elsősorban a Legal Fest Challenge résztvevőinek tudjuk garantálni. Csatlakozz a programunkhoz, vagy lépj velünk kapcsolatba további részletekért az arsboni@arsboni.hu e-mail címen!

ELŐADÓK

Sulyok Katalin

Adjunktus (ELTE), Vezető Főtanácsos (AJBH)

JELENTKEZÉS

Erre az előadásunkra a nagy érdeklődésre való tekintettel lezártuk a jelentkezést.

 

Helyszíni eseményeinkre korlátozott férőhelyekkel rendelkezünk, így ha az eseményre regisztráció nélkül érkezel, nem tudjuk garantálni a részvételedet. A következő helyszíni eseményekre még lehetőséged van csatlakozni: Állás és karrierbörze, Villámrandi Ügyvédi Irodákkal.

Megértésedet köszönjük. Kérdés esetén írj nekünk az arsboni@arsboni.hu email címre.