Munkáltatók

Mivel foglalkoznak? Hogy néz ki az irodájuk? Szeretik a gyümölcsöt? Ismerd meg a munkáltatód, mielőtt leadod a voksod!

Munkáltatók

Mivel foglalkoznak? Hogy néz ki az irodájuk? Szeretik a gyümölcsöt? Ismerd meg a munkáltatód, mielőtt leadod a voksod!

Kiemelt munkáltatóink

Baker Mckenzie

A világ egyik legnagyobb ügyvédi irodája 47 országban 77 irodával van jelen. A budapesti iroda 30 éve tanácsol multinacionális vállalatokat, tőzsdén jegyzett magyar vállalatokat, a magyar állam szerveit, valamint nemzetközi befektetési bankokat ötvözve a globális háttér és a helyi piacismeret előnyeit.

bnt ügyvédi iroda

A közép- és kelet-európai régió egyik vezető gazdasági joggal foglalkozó nemzetközi ügyvédi irodája vagyunk. Az első pillanattól kezdve a lelkesedés vitte előre a bnt csapatát. A 15 éves munkásságunk alatt mindvégig azok a működési vezérelvek kaptak hangsúlyt, amelyeket ma transzparensen irodánk szlogenje is tükröz: close, straight, forward.

Buzády és Udvari Ügyvédi Társulás

A budlegal Ügyvédi Társulás elsősorban gazdasági jogi, polgári jogi ügyekkel foglalkozik, üzleti jogi tanácsadást és teljes körű jogi szolgáltatást nyújt hazai és nemzetközi ügyfelei részére Budapesten és Budaörsön.

Danubia Legal

Danubia Legal ügyvédei segítségével olyan jogi szolgáltatások biztosítását tesszük lehetővé, mint a védjegyjogi, szabadalmi jogi, szerzői jogi, elektronikus kommunikációs jogi tanácsadás és az ehhez tartozó peres ügyek.

Ecovis Hungary Legal

Ügyvédi irodánk az Ecovis 70 országban 6500 munkatárssal működő, nemzetközi tanácsadói hálózatának magyar tagja. Teljes körű jogi szolgáltatást nyújtunk, dinamikusan fejlesztünk új üzletágakat, és komplex megoldásokat kínálunk az ECOVIS HUNGARY cégcsoport pénzügyi szakterületeivel együttműködve.

Fehér és Társai Ügyvédi Iroda

A klasszikus ügyvédi hagyományokban gyökerező munkastílust ötvözzük a 21. század modern tanácsadói kihívásaival. Az Alliott Group kizárólagos magyarországi tagjaként kis- és középvállalatok magyar és nemzetközi, Big4-szintű támogatójaként, komplex szolgáltatások ellátására képes irodaként látjuk magunkat a közeljövőben Magyarországon és a világ közel 70 országában.

Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda

A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda (a volt Köves Clifford Chance) a magyarországi jogi tanácsadói piac megbecsült és több területen piacvezető szereplője, egyike a hazai legnagyobb és legrégebben alapított független nemzetközi ügyvédi irodáknak.

OPL

Nem egy ügyvédi iroda vagyunk, hanem egy új generációs jogi szolgáltatási cégcsoport, ahol a legkülönbözőbb jogi munkáktól a kormányzati kapcsolatokon keresztül egészen a legújabb technológiákig sok mindennel foglalkozunk.

OrienTax

Az OrienTax mindössze 9 éve alakult, de mára a legnagyobb független adótanácsadó cég az országban. Az Andersen Global nemzetközi hálózatához csatlakozva története új fejezetébe lépett és továbbra is dinamikusan növekszik. Célja a piacon elérhető legjobb szaktudást és minőséget biztosítani. Az OrienTax kizárólag adótanácsadással foglalkozik, így az adózás iránt érdeklődő jogász kollégákat keres a csapatába.

Sárhegyi és Társai Ügyvédi Iroda

Buda egyik legszebb részén, a Rózsadomb szívében, elegáns munkahelyi környezetben működő, közel 25 éves szakmai múltra visszatekintő, kiemelkedő szaktudással és tapasztalattal rendelkező ügyvédi iroda.

Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda

A Schönherr magyarországi irodája 2008-ban jött létre. A Schönherr egy bécsi központú regionális irodahálózat, melynek kiépítése a vasfüggöny lehullását követően kezdődött meg. A teljes közép-kelet- és dél-kelet-európai hálózat 2009-re épült ki.

Wolf Theiss Ügyvédi Iroda

A budapesti Wolf Theiss Faludi Erős Ügyvédi Iroda az osztrák központú Wolf Theiss csoport tagja. Jelenleg háromszáznál is több jogász dolgozik különböző szakterületeken a Wolf Theiss irodáiban a régió 13 országában.

Bird & Bird

A Bird & Bird nemzetközi ügyvédi iroda világszerte 29 irodával rendelkezik és több, mint 1000 ügyvédet és jogászt foglalkoztat. Jogászaink a helyi viszonyok kiváló ismeretén keresztül, nemzetközi csapatban sikerrel oldják meg a komplex, több országot, illetve a hazai vállalkozásokat érintő jogkérdéseket is.

CHSH Dezső és Társai Ügyvédi Iroda

A CHSH már több mint két évtizedes múlttal rendelkezik Magyarországon. Irodánkban mintegy 30 ügyvéd nyújt jogi szolgáltatásokat külföldi és belföldi ügyfeleknek egyaránt. Élhető nemzetközi ügyvédi iroda Budapesten.

CLV Partners

A CLV Partners 15 éve alakult nemzetközi boutique ügyvédi iroda, melyet a Chambers és a Legal500 is előkelő helyen rangsorolt munkajog, gyógyszerjog, M&A és társasági jog valamint kereskedelmi jog területein. A CLV Partners nemzetközileg elismert, magas színvonalú szolgáltatásnyújtásának kulcselemei a kollegák együttműködése, széleskörű tudásának és tapasztalatának megosztása és a jó hangulatú közös munkavégzés.

CMS Budapest

A CMS Budapest 1989 óta működik Magyarországon. Több mint 70 fős, az ügyvédi ranglistákon vezető helyen szereplő ügyvédi csapatunk a kereskedelmi jog összes területén tanácsot nyújt a hazai és nemzetközi vállalatok számára.

Deloitte

A Deloitte Legal egy önálló, nemzetközi ügyvédi iroda a Deloitte szakmai hátterével, amely világszerte 139 irodában nyújt komplex és innovatív jogi szolgáltatásokat.

DLA Piper Posztl, Nemescsói, Györfi-Tóth és Társai Ügyvédi Iroda

Az iroda közel 50 ügyvédjével a magyar piac egyik meghatározó szereplője, amely a gazdasági jog szinte minden területén nyújt jogi szolgáltatást ügyfeleinek.

EY

Az EY egyike a világ vezető könyvvizsgáló, adó-, tranzakciós és üzleti tanácsadást nyújtó vállalatainak. 1989 óta nyújtanak szakmai szolgáltatásokat Magyarországon, jelenleg közel 700 fővel folytatják tevékenységüket.

Forgo-Damjanovic-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Forgó, Damjanovic és Társai Ügyvédi Iroda

A Forgó, Damjanovic és Társai Ügyvédi Iroda Magyarország egyik vezető független ügyvédi irodája, amely az üzleti jog területén teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek

Gazdasági Versenyhivatal

A GVH autonóm államigazgatási szerv, fiatal jogászok versenyjog iránt elkötelezett szakmai közössége. Számunkra fontos, hogy a hatás-körünkbe tartozó versenyjogi rendelkezések alkalmazásával a “versenyszférához közel”, a hosszú távú fogyasztói jólétet és így a versenyképességet is növelő módon tevékenykedünk.

Havas-Sághy és Társai Ügyvédi Iroda

Belvárosi ügyvédi iroda, amely polgárjogi, azon belül gazdasági vetületű ügyekkel foglalkozik. Magánszemélyek esetén ingatlan ügyleteket és családjogi ügyek vitelét kínálják, valamint munkajogi képviseletet is ellátnak. Céges ügyfeleink számára még ennél is szélesebb palettával rendelkeznek.

Dr. Illés Géza Márton Ügyvédi Iroda

Az IGM hazai és nemzetközi kis- és középvállalatok számára nyújt jogi és projektmenedzsment szolgáltatásokat. Szakterületeink közé tartozik a vállalatfinanszírozás, az M&A, az ingatlanjog, de otthonosan mozgunk a közbeszerzési jog területén is.

Jalsovszky Ügyvédi Iroda

Nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező, nemzetközileg is elismert, független, üzleti szemléletű, az adójog, gazdasági jog területein kiemelkedő teljesítményű, mégis emberi léptékű iroda.

KCG Partners

A KCG Partners Ügyvédi Társulás azonos értékrendet képviselő ügyvédek együttműködésének az eredménye, akik hisznek abban, hogy az emberi tényező a legfontosabb érték. Munkatársaink alkotják együttműködésünk motorját, és jelentik közös sikereink kulcsát. Célunk, hogy alakítsuk és vezessük a magyar jogi piacot, szakterületeinken piacvezető ügyvédi irodák legyünk.

Andrékó Kinstellar Ügyvédi Iroda

A Kinstellar egy vezető független nemzetközi iroda Közép-Kelet-Európában, Törökországban és a közép-ázsiai régióban. Működését tekintve egységes, integrált ügyvédi irodaként működik, a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtva valamennyi államban, ahol partnerirodával rendelkezik.

Kölcsey-Rieden Ügyvédi Iroda

A Kölcsey-Rieden és Társai Ügyvédi Iroda nemzetközi tapasztalattal rendelkező ügyvédek társulása. Az iroda arculatát a nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező ügyfelek részére történő tanácsadás alakította ki.

KPMG

A KPMG Magyarország egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó társasága. A KPMG már a világ 75 országában kínál jogi szolgáltatásokat is, összesen több mint 1800 felkészült jogász kolléga segítségével.

Lohn Ügyvédi Iroda

Komoly nemzetközi háttérrel rendelkező iroda. Elsősorban peres és ingatlanos ügyekkel, M&A-vel, kereskedelmi és munkajoggal, társasági joggal és szellemi alkotások jogával foglalkoznak.

Nagy és Kiss Ügyvédi Iroda

Kiterjedt állandó és eseti ügyfélkörrel rendelkező ügyvédi Iroda a BankCenterben. Elismert és piacvezető szakértői műhely közbeszerzési területen, mellette számos egyéb jogterületen végzi tevékenységét.

NISZ - Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.

A 1818-as számon működő Kormányzati Ügyfélvonal a telekommunikációs piacon ma elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazásával 7 elérési módon nyújt minőségi kiszolgálást az ügyfeleknek.

Oppenheim

Közép-Kelet Európa egyik leginnovatívabb ügyvédi irodájaként célunk, hogy egyszerű, világos és érthető jogi megoldásokat kínáljunk ügyfeleink számára.

Szecskay Ügyvédi Iroda

A Szecskay Ügyvédi Iroda egy piacvezető, független magyar ügyvédi iroda, amely rendszeresen előkelő helyen szerepel az ügyvédi irodákat rangsoroló, jelentősebb kiadványokban (IFLR, Chambers, Legal 500).

Sziklai & Andrejszki Ügyvédi Iroda

A Sziklai & Andrejszki Ügyvédi Iroda szakmai filozófiáját tükrözi az iroda struktúrája és jogi profilja egyaránt. Az iroda a modern, professzionális üzleti gondolkodást ötvözi a hagyományőrző, tiszta jogi szemlélettel.

Társaság a Szabadságjogokért

A Társaság a Szabadságjogokért 1994-ben Budapesten alakult jogvédő és jogfejlesztő non-profit szervezet.

TENK Ügyvédi Iroda

A TENK egy nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező független magyar ügyvédi iroda, amely az üzleti élet széles spektrumát lefedve nyújt jogi tanácsot ügyfeleinek.

munkltatk-arsboni-karrier