Munkáltatók

Mivel foglalkoznak? Hogy néz ki az irodájuk? Szeretik a gyümölcsöt? Ismerd meg a munkáltatód, mielőtt leadod a voksod!

Munkáltatók

Mivel foglalkoznak? Hogy néz ki az irodájuk? Szeretik a gyümölcsöt? Ismerd meg a munkáltatód, mielőtt leadod a voksod!

Kiemelt munkáltatóink

Andersen Magyarország

Az Andersen Magyarország egy budapesti székhelyű adótanácsadó- és ügyvédi iroda, amely a különböző iparágakból több mint 600 ügyfelet szolgál ki. A közel 100 adózási szakemberből és ügyvédből álló csapat a Big4 cégek után jelenleg a legnagyobb adó- és jogi tanácsadó iroda Magyarországon. Adóügyekben egyedülálló szakértelemmel rendelkezünk a szórakoztatóiparban, az energia-, ingatlan-, banki és gyógyszeripari szektorban. 

Baker Mckenzie

A világ egyik legnagyobb ügyvédi irodája 47 országban 77 irodával van jelen. A budapesti iroda 30 éve tanácsol multinacionális vállalatokat, tőzsdén jegyzett magyar vállalatokat, a magyar állam szerveit, valamint nemzetközi befektetési bankokat ötvözve a globális háttér és a helyi piacismeret előnyeit.

Becher & Torma

A B&T vezető ügyvédei nemzetközileg is elismert és meghatározó szereplői a szakmának, olyan évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött, amelyet az adójog frontvonalánál szereztek – a piac oldalán Big4-ok és vezető ügyvédi irodák, az állam oldalán pedig a minisztérium kötelékében. A B&T egyedülálló módon ötvözi a különböző iskolák szakértelmét praxisában.

bnt ügyvédi iroda

A közép- és kelet-európai régió egyik vezető gazdasági joggal foglalkozó nemzetközi ügyvédi irodája vagyunk. Az első pillanattól kezdve a lelkesedés vitte előre a bnt csapatát. A 15 éves munkásságunk alatt mindvégig azok a működési vezérelvek kaptak hangsúlyt, amelyeket ma transzparensen irodánk szlogenje is tükröz: close, straight, forward.

Buzády és Udvari Ügyvédi Társulás

A budlegal Ügyvédi Társulás elsősorban gazdasági jogi, polgári jogi ügyekkel foglalkozik, üzleti jogi tanácsadást és teljes körű jogi szolgáltatást nyújt hazai és nemzetközi ügyfelei részére Budapesten és Budaörsön.

Danubia Legal

Danubia Legal ügyvédei segítségével olyan jogi szolgáltatások biztosítását tesszük lehetővé, mint a védjegyjogi, szabadalmi jogi, szerzői jogi, elektronikus kommunikációs jogi tanácsadás és az ehhez tartozó peres ügyek.

Ecovis Hungary Legal

Ügyvédi irodánk az Ecovis 75 országban 7500 munkatárssal működő, nemzetközi tanácsadói hálózatának magyar tagja. Teljes körű jogi szolgáltatást nyújtunk, dinamikusan fejlesztünk új üzletágakat, és komplex megoldásokat kínálunk az ECOVIS HUNGARY cégcsoport pénzügyi szakterületeivel együttműködve.

EY

Az EY egyike a világ vezető könyvvizsgáló, adó-, tranzakciós és üzleti tanácsadást nyújtó vállalatainak. Cégünk 1989 óta nyújt szakmai szolgáltatásokat Magyarországon, jelenleg közel 700 fővel folytatja tevékenységét. Világszerte 150 országban 260.000 munkatárs szakértelmét tudhatjuk magunkénak.

Fehér és Társai Ügyvédi Iroda

A klasszikus ügyvédi hagyományokban gyökerező munkastílust ötvözzük a 21. század modern tanácsadói kihívásaival. Az Alliott Group kizárólagos magyarországi tagjaként kis- és középvállalatok magyar és nemzetközi, Big4-szintű támogatójaként, komplex szolgáltatások ellátására képes irodaként látjuk magunkat a közeljövőben Magyarországon és a világ közel 70 országában.

Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda

A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda (a volt Köves Clifford Chance) a magyarországi jogi tanácsadói piac megbecsült és több területen piacvezető szereplője, egyike a hazai legnagyobb és legrégebben alapított független nemzetközi ügyvédi irodáknak.

Magyar Közjegyzőség

A közjegyzők működésének legfőbb célja, hogy megelőzzék a jogvitákat és az elhúzódó pereskedéseket. Független és pártatlan hatóságként nemcsak hitelesítenek, aláírási cím-példányt készítenek vagy hagyatéki ügyeket intéznek, hanem számos jogterületen eljárnak; legyen szó családi, céges vagy ingatlanügyekről, házassági, élettársi vagy öröklési szerződésekről.

Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda

A Nagy és Trócsányi Ügyvédi Irodát 1991-ben alapítottuk, 1992-ben jegyezték be, jelenleg több, mint 25 ügyvéd és ügyvédjelölt a szakmai csapat tagja, amely működését szakértő back office, pénzügyi és IT csoport támogatja. Kizárólagos magyar tagja vagyunk a Lex Mundinak, a világ független ügyvédi irodáit tömörítő vezető egyesületének.

Sárhegyi és Társai Ügyvédi Iroda

Buda egyik legszebb részén, a Rózsadomb szívében, elegáns munkahelyi környezetben működő, közel 25 éves szakmai múltra visszatekintő, kiemelkedő szaktudással és tapasztalattal rendelkező ügyvédi iroda.

Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda

A Schönherr magyarországi irodája 2008-ban jött létre. A Schönherr egy bécsi központú regionális irodahálózat, melynek kiépítése a vasfüggöny lehullását követően kezdődött meg. A teljes közép-kelet- és dél-kelet-európai hálózat 2009-re épült ki.

Wolf Theiss Budapest

A Wolf Theiss Budapest az osztrák központú Wolf Theiss csoport tagja.  Jelenleg háromszáznál is több jogász dolgozik különböző szakterületeken a Wolf Theiss irodáiban a régió 13 országában.

Bird & Bird

A Bird & Bird nemzetközi ügyvédi iroda világszerte 29 irodával rendelkezik és több, mint 1000 ügyvédet és jogászt foglalkoztat. Jogászaink a helyi viszonyok kiváló ismeretén keresztül, nemzetközi csapatban sikerrel oldják meg a komplex, több országot, illetve a hazai vállalkozásokat érintő jogkérdéseket is.

CHSH Dezső és Társai Ügyvédi Iroda

A CHSH már több mint két évtizedes múlttal rendelkezik Magyarországon. Irodánkban mintegy 30 ügyvéd nyújt jogi szolgáltatásokat külföldi és belföldi ügyfeleknek egyaránt. Élhető nemzetközi ügyvédi iroda Budapesten.

CLV Partners

A CLV Partners 15 éve alakult nemzetközi boutique ügyvédi iroda, melyet a Chambers és a Legal500 is előkelő helyen rangsorolt munkajog, gyógyszerjog, M&A és társasági jog valamint kereskedelmi jog területein. A CLV Partners nemzetközileg elismert, magas színvonalú szolgáltatásnyújtásának kulcselemei a kollegák együttműködése, széleskörű tudásának és tapasztalatának megosztása és a jó hangulatú közös munkavégzés.

Sziklai & Andrejszki Ügyvédi Iroda

A Sziklai & Andrejszki Ügyvédi Iroda szakmai filozófiáját tükrözi az iroda struktúrája és jogi profilja egyaránt. Az iroda a modern, professzionális üzleti gondolkodást ötvözi a hagyományőrző, tiszta jogi szemlélettel.

TENK Ügyvédi Iroda

A TENK egy nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező független magyar ügyvédi iroda, amely az üzleti élet széles spektrumát lefedve nyújt jogi tanácsot ügyfeleinek.

DLA Piper Posztl, Nemescsói, Györfi-Tóth és Társai Ügyvédi Iroda

Az iroda közel 50 ügyvédjével a magyar piac egyik meghatározó szereplője, amely a gazdasági jog szinte minden területén nyújt jogi szolgáltatást ügyfeleinek.

Gazdasági Versenyhivatal

A GVH autonóm államigazgatási szerv, fiatal jogászok versenyjog iránt elkötelezett szakmai közössége. Számunkra fontos, hogy a hatás-körünkbe tartozó versenyjogi rendelkezések alkalmazásával a “versenyszférához közel”, a hosszú távú fogyasztói jólétet és így a versenyképességet is növelő módon tevékenykedünk.

Havas-Sághy és Társai Ügyvédi Iroda

Belvárosi ügyvédi iroda, amely polgárjogi, azon belül gazdasági vetületű ügyekkel foglalkozik. Magánszemélyek esetén ingatlan ügyleteket és családjogi ügyek vitelét kínálják, valamint munkajogi képviseletet is ellátnak. Céges ügyfeleink számára még ennél is szélesebb palettával rendelkeznek.

Dr. Illés Géza Márton Ügyvédi Iroda

Az IGM hazai és nemzetközi kis- és középvállalatok számára nyújt jogi és projektmenedzsment szolgáltatásokat. Szakterületeink közé tartozik a vállalatfinanszírozás, az M&A, az ingatlanjog, de otthonosan mozgunk a közbeszerzési jog területén is.

Jalsovszky Ügyvédi Iroda

Nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező, nemzetközileg is elismert, független, üzleti szemléletű, az adójog, gazdasági jog területein kiemelkedő teljesítményű, mégis emberi léptékű iroda.

KCG Partners

A KCG Partners Ügyvédi Társulás azonos értékrendet képviselő ügyvédek együttműködésének az eredménye, akik hisznek abban, hogy az emberi tényező a legfontosabb érték. Munkatársaink alkotják együttműködésünk motorját, és jelentik közös sikereink kulcsát. Célunk, hogy alakítsuk és vezessük a magyar jogi piacot, szakterületeinken piacvezető ügyvédi irodák legyünk.

Andrékó Ferenczi Kinstellar Ügyvédi Iroda

A Kinstellar egy vezető független nemzetközi iroda Közép-Kelet-Európában, Törökországban és a közép-ázsiai régióban. Működését tekintve egységes, integrált ügyvédi irodaként működik, a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtva valamennyi államban, ahol partnerirodával rendelkezik.

Kölcsey-Rieden Ügyvédi Iroda

A Kölcsey-Rieden és Társai Ügyvédi Iroda nemzetközi tapasztalattal rendelkező ügyvédek társulása. Az iroda arculatát a nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező ügyfelek részére történő tanácsadás alakította ki.

Lohn Ügyvédi Iroda

Komoly nemzetközi háttérrel rendelkező iroda. Elsősorban peres és ingatlanos ügyekkel, M&A-vel, kereskedelmi és munkajoggal, társasági joggal és szellemi alkotások jogával foglalkoznak.

Nagy és Kiss Ügyvédi Iroda

Kiterjedt állandó és eseti ügyfélkörrel rendelkező ügyvédi Iroda a BankCenterben. Elismert és piacvezető szakértői műhely közbeszerzési területen, mellette számos egyéb jogterületen végzi tevékenységét.

NISZ - Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.

A 1818-as számon működő Kormányzati Ügyfélvonal a telekommunikációs piacon ma elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazásával 7 elérési módon nyújt minőségi kiszolgálást az ügyfeleknek.

Oppenheim

Közép-Kelet Európa egyik leginnovatívabb ügyvédi irodájaként célunk, hogy egyszerű, világos és érthető jogi megoldásokat kínáljunk ügyfeleink számára.

Szecskay Ügyvédi Iroda

A Szecskay Ügyvédi Iroda egy piacvezető, független magyar ügyvédi iroda, amely rendszeresen előkelő helyen szerepel az ügyvédi irodákat rangsoroló, jelentősebb kiadványokban (IFLR, Chambers, Legal 500).

Társaság a Szabadságjogokért

A Társaság a Szabadságjogokért 1994-ben Budapesten alakult jogvédő és jogfejlesztő non-profit szervezet.