AZ ELŐADÁSRÓL

2023. október 19. | 17:45-18:30 | The Spot

Mennyit keres egy jogász gyakornok? Mi lehet a reális bérigényem egy pár fős, egy közepes méretű, vagy egy nemzetközi ügyvédi irodában? Mennyit visz haza egy jogi előadó és egy jogtanácsos? Mennyivel szokott nőni egy ügyvédjelölt bére évente, és mekkora ugrást várhatok, ha leszakvizsgáztam? Többet keres egy adójogász, mint egy munkajogász?

Ezek mind érdekes kérdések, de csak a felszínt kapargatják. Ezért a legfontosabb sarokszámok után arról fogunk beszélgetni, hogy mit tudsz tenni, ha stratégiában gondolkozol, és nem csak rövid, közép, de hosszú távon is szeretnéd kimaxolni a lehetőségeidet!

Milyen jogterületekben van a legtöbb pénz? Milyen készségeimet fejlesszem, ha többet akarok keresni? Hogy érdemes munkahelyet váltanom, ha minél értékesebb szeretnék lenni a munkaerőpiacon? Mire figyelj, ha 25 év alatti vagy pályakezdőként, vagy ha szakvizsga előtt keresel állást? Specializálódni érdemes, vagy inkább generalistaként több területhez is érteni? Hogy néz ki egy bértárgyalás a gyakorlatban? Van lehetőségem már gyakornokként vagy pályakezdőként is alkudozni? Mi a leggyakoribb hiba, amit a legtöbben elkövetnek, ha a bér kerül szóba?

 

ELŐADÓ

Németh Márton

Arsboni

JELENTKEZÉS

Erre az előadásunkra a nagy érdeklődésre való tekintettel lezártuk a jelentkezést.

 

Helyszíni eseményeinkre korlátozott férőhelyekkel rendelkezünk, így ha az eseményre regisztráció nélkül érkezel, nem tudjuk garantálni a részvételedet. A következő helyszíni eseményekre még lehetőséged van csatlakozni: Állás és karrierbörze, Villámrandi Ügyvédi Irodákkal.

Megértésedet köszönjük. Kérdés esetén írj nekünk az arsboni@arsboni.hu email címre.