fbpx

CSATLAKOZZ AZ ARSBONIHOZ!

Az Arsboni egy jogász közösség, egyben az ország vezető jogi HR szolgáltatója. Célunk, hogy egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb legyen jogászként munkát keresni és kínálni.

Téged keresünk, ha tudsz azonosulni a küldetésünkkel, és szívesen dolgoznál egy fiatal csapathoz Account & Office Managerként! 

A FELADATAID

ACCOUNT MANAGEMENT

A fő feladatod az ügyfélélmény javítása, partnereink igényeinek felismerése. A csapat többi tagjával szorosan együtt dolgoztok, hogy az ügyfeleink elvárásait magas színvonalon teljesítsük.

PÉNZÜGYI ADMINISZTRÁCIÓ

Pénzügyi jellegű feladatok precíz, felelősségteljes intézése (pl. számlázás, elszámolások és pénzügyi riportok készítése)

office Management

 Szeretünk bejárni a Budapest szívében található irodánkba, de természetesen az élmény még fokozható. Ennek menedzselésében számítunk rád, hogy folyamatosan kellemes környezetben tudjunk együtt dolgozni.

WEBES ADMINISZTRÁCIÓ

A karrier.arsboni.hu weboldal naprakészen tartása, a felmerülő ügyek menedzselése (pl. kapcsolattartás, álláshirdetések kezelése, adminisztráció)

AZ IDEÁLIS JELENTKEZŐ

  • MEGBÍZHATÓ MULTITASKING 85% 85%

Számos területen számítunk Rád: Te leszel a munkatársak jobb keze, az ügyfelek hű segítője, így elengedhetetlen, hogy megbízhatóan kontroll alatt tudd tartani a legkülönbözőbb kéréseket, feladatokat is.

  • Precíz és felelősségteljes 95% 95%

Ahhoz, hogy minőségi munkát tudj végezni (és még élvezd is!), elengedhetetlen a felelősségteljes gondolkodásmód és a precíz rendszerszemlélet. 

  • ADMINISZTRÁTORI SZUPERKÉPESSÉG 90% 90%

Lesznek ismétlődő jellegű feladataid, ahol kiemelten is fontos egy következetes rendszer felállítása, de bármikor beeshetnek ad hoc megkeresések is akár az ügyfelek, akár kollégák részéről. Az unalom kizárt!

  • Félelem a számoktól és problémáktól 10% 10%

Kihívások márpedig vannak és lesznek! Az iroda pénzügyeinek gondos kézbentartása is a munkaköröd része lesz.

  • A pörgés szeretete 80% 80%

Sok partnerünk és projektünk van, minden napra jut egy esemény.

  • PROAKTIVITÁS 75% 75%

Folyamatosan optimalizáljuk a folyamatainkat, de így is adódhatnak olyan pontok,  amik fejlesztésre szorulnak. Díjazzuk a konstruktív hozzáállást, szívesen vesszük a kreatív ötleteket! 

Előny, ha…

  • REndelkezel adminisztratív tapasztalattal 52% 52%
  • Érdeklődsz a projektmenedzsment iránt 80% 80%

AMIT KÍNÁLUNK

HOME OFFICE LEHETŐSÉG

Betanulásodat (azaz egy 3 hónapos próbaidőt) követően heti 1 home office napot biztosítunk. A választott napot előre leegyeztetjük, hogy mi is és te is tudj számolni vele.

CÉGES ESZKÖZÖK

Munkavégzésedhez céges számítógépet és telefont biztosítunk.

Fejlődési lehetőség

Ha érdekel egy terület, és az a mi céljainkkal is összeegyeztethető, akkor teret adunk annak, hogy kipróbáld magad benne! Legyen szó pl. Marketingről, HR-ről, pénzügyről, rendezvényszervezésről vagy projektmenedzsmentről!

Az ARSBONI-ÉLMÉNY

Az Arsboninál nem csak egy munkahelyet találsz, hanem egy igazi, összetartó csapat tagja is leszel. Legyen szó akár szabadulószobáról, akár közös ebédekről vagy karácsonyi ajándékozásról, mi mindenben benne vagyunk! Egyik legnagyobb erősségünknek azt a támogató közeget tartjuk, amit a cégalapítás óta – a folyamatos bővülés mellett is – sikerült megőriznünk. Számunkra tényleg fontos, hogy kikkel és milyen hangulatban telnek a napjaink; célunk, hogy Te is otthon érezd magad nálunk!

Betöltés...