fbpx

ARSBONI TÖRTÉNETEK – 2021 TAVASZ

ARSBONI TÖRTÉNETEK – 2021 TAVASZ

Bemutatunk nektek néhány Arsboni Történetet! Vendégeink elmesélik, hogy milyen karrier vezette őket a csúcsra, hogyan váltak ügyvédi irodák partnerévé, területük elismert szakértőivé, nem utolsó sorban pedig üzletemberekké.

Kapolyi József (Kapolyi Ügyvédi Iroda), Novák Zoltán (Taylor Wessing) és Radics György Viktor (DLA Piper) beszélgetése az Arsboni Legal Festen.

Úton vagy éppen? Hallgasd meg podcast formában a beszélgetést, itt az oldalon, Apple Podcasten vagy spotify-on.

Tartalom:

00:00 – Bevezető. Az „Arsboni Történetek” szellemisége. A vendégek rövid bemutatkozása, milyen joghallgatókként kell elképzelnünk őket? Minek a hatására döntöttek az ügyvédi pálya mellett?

15:10 – A frissdiplomás jogászok helyzete régen és most. Hogyan látják a kérdést a beszélgetés résztvevői?

26:14 – Hogy találjuk meg azt a területet, ami ténylegesen érdekel minket?

35:39 – Hogyan lesz valaki partner egy nemzetközi irodában? Mivel jár, mennyi időbe telik? Hogyan alapíthat valaki saját irodát? Hogy lehet „jó üzletembernek” lenni?

50:03 – Munka és magánélet kapcsolata. Mit tanácsolnak a beszélgetés résztvevői? Kiégés, motiválatlanság a munka során. Mit érdemes ez ellen tennünk?

1:00:45 – A hosszas távoktatás csökkenti-e a mostani joghallgatói generáció diplomájának értékét? Mit tanácsolnak a résztvevők a mostani joghallgatóknak, milyen területbe éri meg hosszú távon energiát fektetni?

Tetszik, amit látsz? Gyere velünk

Kövess minket a Youtube-on!
Hallgass minket a Spotify-on!
Vagy az Apple Podcast-en keresztül!