fbpx

A CMS HUNGARY DIÓHÉJBAN

Globális nagyágyúk

A CMS egyike a legnagyobb gazdasági jogi fókuszú nemzetközi ügyvédi irodáknak, praxissal mintegy 43 országban és 70 városban.

30 éve Magyarországon

CMS több, mint harminc éve üzemeltet praxist itthon, olyan hazai és nemzetközi kliensekkel dolgozva, mint a MOL, a Magyar Telekom, az OTP Bank és a Samsung.

Nem félünk az AI-tól

Az okosszerződésektől a mesterséges intelligencia-alapú due diligence rendszerek használatáig a CMS a nemzetközi legaltech-forradalom gyakorlati alkalmazásának egyik éllovasa.

Az CMS a közép-kelet-európai térség évek óta piacvezető nemzetközi ügyvédi irodája M&A területen. Sok más elismerés mellett a CMS több alkalommal nyerte el a Best Law Firm of Hungary díjat (CIJ Awards), 2019-ben pedig a Magyar Ügyvédi Kamara Pro Bono díjának nyertese.

A CMS globális partnereinek száma

milliárd EUR bevétel 2019-ben

iroda világszerte Aberdeentől Zürichig

Practice és Sector Group

A jövő ügyvédi irodája

Ma már közhelyszámba menő megállapítás, hogy a technológiai forradalom és az ügyféligények változása alapvető alakítja át a jogi szolgáltatói piacot. A CMS felveszi a kesztyűt az új idők új kihívásaival, a magas színvonalú hagyományos jogászi munka mellett folyamatosan keresve a technológiai, szervezeti és egyéb innovációk beépítésének lehetőségét.