Magyarország egyik vezető jogi tanácsadó irodája, amely húsz év kemény munkájának eredményeként a magyar jogi piac egyik megkerülhetetlen képviselőjévé vált. Piacvezetőként kiemelkedő szolgáltatást nyújt a telekommunikációs-média-technológia, az ingatlanjog, a bank és pénzügy, a vállalat-egyesítés és vállalat-felvásárlás, peres eljárások és vitarendezés területén. 2017-ben a Waberer’s tőzsdei bevezetésével, 2018-ban perdig a Vodafone képviseletében a Liberty Global csoport érdekeltségeinek felvásárlása kapcsán nyerte el az “Év Ügylete Magyarország” díjat!

 

[L]ehetőség

Milyen a kapcsolata az LKT-nak az elégedetlen ügyfelekkel? Semmilyen, mert ezt a fogalmat ők nem ismerik!

Hint: A mentor program keretében a kezdő ügyvédjelöltek is belelátnak a teljes munkafolyamatba.

[K]arrier

Sok legenda szól az LKT-ról, amiből az egyik igaz is. A számtalan fejlődési lehetőség és szakmaiság kapuja mindig nyitva áll!

Hint: Aki a jelölti időszakban náluk dolgozik, az általában ügyvédi ajánlatot kap.

 

[T]ársaság

Az LKT-ban nem csak a szakmai témákhoz értenek. A szórakozást és a közösségi sportot is magas színvonalon űzik! Nagyszerű fiatal csapat van, emiatt az iroda több mint egy mukahely!

Hint: Minimális a hierarchia az irodán belül, valamint fiatal kollégák dolgoznak náluk.

Kihívást jelentő ügyek, érdekes feladatok, fiatalos csapat, rendszeres szabadidős programok és kiváló belvárosi elhelyezkedés – csak pár olyan dolog, amelyek miatt jelöltként örömmel választottam a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Irodát. Döntésemet azóta sem bántam meg.

Dr. Tóth György

Ügyvéd, Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda

Kiváncsi vagy mi van a pletykákon túl? Add meg az e-mail címed és az Arsboni csapata felveszi veled a kapcsolatot!