fbpx

Jogásznak lenni szerinted is az egyik legnyomasztóbb hivatás a világon? Vagy nincs ennél szebb szakma? Akárhogy is, biztos van, amin változtatnál. Ehhez először meg kell értenünk, hogy mi zajlik a jogi piacon, és mi a fontos számodra.

25 perces kérdőívünk kitöltésével te is hozzájárulhatsz a változáshoz, hasznos tudást szerezhetsz a munkádról, sőt még értékes nyereményekhez is juthatsz!

A kérdőív kitöltését lezártuk, köszönjük, hogy ennyien elmondtátok a véleményeteket! Hamarosan jelentkezünk az eredményekkel.

Számos felmérés szerint a jogász az egyik legnyomasztóbb szakma a világon. Ennek viszont nem kell feltétlen így maradnia. Ahhoz, hogy tudjuk, hogy min kell változtatni, fontos, hogy megértsük, mi zajlik a jogi piacon, és mi fontos a jogászság számára.

25 perces kérdőívünk kitöltésével te is hozzájárulhatsz kutatásunk sikeréhez, képbe hozhatod magad, sőt még értékes nyereményeket is nyerhetsz!

A kérdőív kitöltését lezártuk, köszönjük, hogy ennyien elmondtátok a véleményeteket! Hamarosan jelentkezünk az eredményekkel.

MI FOG KIDERÜLNI?

MI FOG KIDERÜLNI?

Mennyi az annyi?

(min.) 5 év egyetem + (min.) 3 év jelöltködés = $$$?

Anonymus óta a legnagyobb rejtély, hogy valójában mennyit keres egy jogász. Te tudod, hogy állsz az átlaghoz képest? Most kiderül! 

Álommunkahelyek

Nézzük meg, hogy ti kiket tartotok a legmenőbb munkahelyeknek*!

*Szakmai fejlődés, work-life balance, légkör, főnökök, kollégák… Most rajtad a sor, osztályozd a legnagyobb jogi munkáltatókat!

Jin és jang

Mit hiányolsz és mi az, amiből már nagyon eleged van jogászként?

Milyen a jó álláshirdetés, és mitől mászol a falra? Min változtatnál a kiválasztási folyamatban? Milyen béren kívüli juttatásnak örülnél? 

Mennyi az annyi?

(min.) 5 év egyetem + (min.) 3 év jelöltködés = $$$?

Anonymus óta a legnagyobb rejtély itthon, hogy valójában mennyit is lehet jogászként keresni. Utánajárunk.

Ki a király?

Nézzük meg, hogy ti kit tartotok a legmenőbb munkahelynek*!

*Sokféle ranking van, a miénk egyedül nem mondhatja meg, hogy ki a király – csak annyit, hogy szerintetek ki a király!

Jin és jang

Mire van szüksége most jogászoknak? 

Kondibérlet, legyen közel, csapatépítők, jó hangulat, kötetlen munka idő, home office? Esetleg teljesen más?

NÉHÁNY HASZNOS INFÓ

NÉHÁNY HASZNOS INFÓ

Ki töltheti ki a kérdőívet és meddig?

Elsőéves joghallgatótól az évtizedes tapasztalattal rendelkező jogászig mindenki vélémenye egyformán fontos számunkra. A kérdőív kitöltését lezártuk. 

Anonim a kérdőív?
A kérdőív teljesen anonim. Az e-mail címed is megadhatod, ha indulnál a nyereményjátékban, szeretnél értesülni az eredményekről, vagy részt vennél további kutatásainkban. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod.
Mit lehet nyerni?

A kérdőívet kitöltők között a nyertes választása szerint kisorsolunk 4 db Szigetjegyet, egy 75.000 Ft-os IKEA utalványt vagy egy 75.000 Ft-os Repjegy.hu utalványt. A nyereményeket a körülményekre tekintettel természetesen 2021-ben is fel lehet használni. A Nyereményjáték szabályai itt olvashatók.

Mire használjátok fel a válaszokat?

A kérdőív célja, hogy az eredmények elősegítsék a hazai jogi munkaerőpiac fejlődését. A partnereinknek többek között a kérdőív alapján adunk tanácsokat a saját HR és employer branding folyamataik optimalizálására.

Hol tudom megtekinteni az eredményeket?

Az eredmények rövid összefoglalóját publikáljuk a honlapon, illetve a részeredményekről beszámolókat teszünk közzé. A kitöltőknek a részletesebb eredményeket is elküldjük emailen, partnereink pedig átfogó Market Insight elemzésünket is megvásárolhatják.

Hogy érdemes kitölteni a kutatást?

Mobilról is lehet, de inkább gépről ajánljuk. Félbe is hagyhatod, hogy később folytasd, de inkább egyben javasoljuk. Őszintén: mi és a partnereink a véleményedre vagyunk kíváncsiak, hogy fejlődhessünk, ezért is anonim a kutatás. Itt az alkalom, hogy úgy mondd el, ami zavar, hogy változtathatsz vele.

Megismerné az eredményeket?🤫

Évek óta dolgozunk együtt az ország legsikeresebb jogi szolgáltatóival, legyen szó fejvadászatról, employer brandingről, HR vagy marketing stratégiáról.

Ismerje meg kutatásunk eredményeit, hogy személyre szabott akciótervvel kerülhessenek versenyelőnybe a piacon!

    Szeretném igénybe venni az Arsboni 1 órás, ingyenes konzultációját, és kedvezményesen hozzájutni a HR Riport eredményeihez!