fbpx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miért válassza az Arsboni Karrieroldalt?

1. Kifejezetten jogászoknak fejlesztettük

A karrieroldal funkcióit jogászok számára alakítottuk ki. Nincsenek felesleges információk, mindkét oldal könnyen átláthatja a számára lényeges tudnivalókat (például nyelvtudás, diploma, szakmai tapasztalatok, illetve konkrét feladatkör, az iroda helye, fizetés).

2. Senki nem ér el nálunk több fiatal jogászt

Az Arsboni ismert és népszerű brand a jogászok között.Az országban mi vagyunk az egyetlen olyan szakmai közösség, amely több tízezer olvasóval, több mint tízezer követővel rendelkezik, és minden évben több száz fiatal jogászt von be a projektjeibe.

3. Oldalunkon bemutathatja irodája erősségeit

A digitális kor generációjának kiemelkedően fontos a munkaadója online jelenléte. Felületünket úgy alakítottuk ki, hogy az álláskeresők könnyen átláthassák, hogy miért érdemes Önökhöz jelentkezni (például szakmai profil, elismerések, munkatársak, az iroda kialakítása).

4. Gyors és kényelmes hirdetésfeladás

Karrieroldalunk kiemelt célja, hogy segítsük az új munkaerő megtalálásáért felelős munkatársak tevékenységét. Ezért a regisztrációtól, a hirdetés feladásán át, a fizetésig úgy terveztük meg a felületünket, hogy Önök a lényegre koncentrálhassanak.

5. Könnyen áttekinthető felület

Nagy számú jelentkezők közül kiszűrni a legjobbakat korántsem egyszerű feladat. Karrieroldalunk ezt is könnyebbé teszi, mert automatikusan rangsoroljuk a pályázókat az Ön számára legrelevánsabb információk alapján, amelyeket testre szabhat.

+1. Házhoz visszük az érdeklődőket

Digitális korszak ide vagy oda, a személyes találkozást természetesen nem pótolja egy online felület sem. Az Arsboni ezért a piacon egyedülálló ajánlatot nyújt: regisztráljon most a Karrieroldalunkra, és az őszi Karrierfesztiválon házhoz visszük az érdeklődő álláskeresőket.

Hagyjon üzenetet, vagy lépjen kapcsolatba velünk közvetlen elérhetőségeinken, hogy közösen megtaláljuk a szakmai profiljához legjobban illeszkedő ajánlatot.

Lépjen velünk kapcsolatba

Dr. Molnár Benedek

Arsboni co-founder

sales & Karrieroldallal kapcsolatos kérdések

benedek.molnar@arsboni.hu

+36709403311

Dr. Németh Márton

Arsboni co-founder

tehetséggondozás & Fesztivállal kapcsolatos kérdések

marton.nemeth@arsboni.hu

+36709403311