fbpx

Arsboni Karrier Fesztivál – 2018. október 15. (hétfő) Akvárium Klub

Program

Kocsmakvíz

15:00 és 16:00 óra között

Ha barátaiddal mindig is kentétek-vágtátok, hány éves a kapitány, gyertek el Kocsmakvízünkre és szálljatok harcba az örök dicsőségért és 100.000 Ft értékű fődíjunkért!

Kattints ide további infókért és a regisztrációért! 

Villámrandi

16:00 – 17:00 óra között

Ismerkedj felfokozott hangulatban és rapid tempóban a legcsábítóbb munkáltatókkal, és interjúztasd a főnököd! Kivételesen nem Neked kell vándorolnod az irodák között, hanem a munkáltatók jönnek el hozzád egymás után!

A program keretében az Orbán és Perlaki Ügyvédi Iroda, az Országgyűlés Hivatala, a DLA Piper, az Ecovis és a Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda és a Deloitte munkatársainak teheted fel azokat a kérdéseid, amik igazán érdekelnek! Emellett pedig arsbonis koordinátoraink is készülnek pár kérdéssel, hogy biztos ne legyen mellébeszélés:)

Regisztráció: A villámrandin korlátozott számban tudunk helyet biztosítani, ezért kérünk, hogy regisztrálj az alábbi űrlap segítségével.

 


  Előadások

  Jogászként a Legfőbb Ügyészségen

  Milyen érzés az állam büntető igényének érvényesítése és a bűnösök szankcionálásában való közreműködés? Hogy lehetséges bekerülni a szervezetbe? Hogy néz ki az ügyészség belülről? Ha eddig nem érdekelt az ügyészi karrier, ezután garantáltan fog.

  17:00 – 18:00

  Jogászként az államigazgatásban

  Méghogy az államigazgatás unalmas lenne… Harminckét évesen az egyik csúcsminisztérium második emberének lenni szerintünk kifejezetten izgi jogászi életpálya. Előadó: Orbán Balázs, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese, parlamenti és stratégiai államtitkár.

  18:00 – 19:00

  Jogászok a Versenyhatóságnál

  Visszaél-e erőfölényével a Google, amikor saját szolgáltatásait jeleníti meg első helyeken találati listájában? Tényleg milliárdos tételben kartelleztek-e a legnagyobb német autógyártók?
  Nem kevés múlik a válaszokon.  Előadó: Kollár Kinga, a GVH sajtószóvivő

  19:00 – 20:00

  Élet Jogtanácsosként

  Vonz a versenyszféra pörgése, és a benne rejlő lehetőségek? Tudd meg a szakma csúcsragadozóitól, hogy mi várhat rád!

  20:00 – 21:00

  Regisztráció a hétfői napra

  A sikeres regisztrációról emailt is küldünk, csekkold a postafiókod!

  Felhasználói bejelentkezés