fbpx

Arsboni Karrier Fesztivál – 2018. október 16. (kedd) Akvárium Klub

Program

Kocsmakvíz

15:00 és 16:00 óra között

Ha barátaiddal mindig is kentétek-vágtátok, hány éves a kapitány, gyertek el Kocsmakvízünkre és szálljatok harcba az örök dicsőségért és 100.000 Ft értékű fődíjunkért!

Kattints ide további infókért és a regisztrációért! 

Villámrandi

16:00 – 17:00 óra között

Ismerkedj felfokozott hangulatban és rapid tempóban a legcsábítóbb munkáltatókkal, és interjúztasd a főnököd! Kivételesen nem Neked kell vándorolnod az irodák között, hanem a munkáltatók jönnek el hozzád egymás után!

A program keretében a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda, a Sárhegyi Ügyvédi Iroda, a Wolf Theiss, az Országgyűlés Hivatala és a Wolters Kluwer munkatársainak teheted fel azokat a kérdéseid, amik igazán érdekelnek! Emellett pedig arsbonis koordinátoraink is készülnek pár kérdéssel, hogy biztos ne legyen mellébeszélés:)

Regisztráció: A villámrandin korlátozott számban tudunk helyet biztosítani, ezért kérünk, hogy regisztrálj az alábbi űrlap segítségével.


  Előadások

  Egy színes karrierút - vendégünk Sulyok Tamás

  Ügyvédből az Alkotmánybíróság elnöke. Jogtanácsos, tiszteletbeli konzul, egyetemi oktató. Egy színes karrierút Sulyok Tamás előadásában.

  17:00 – 18:00

  All inclusive szoftverek jogászoknak

  A törvények, kormányrendeletek és az önálló szabályozó szervek rendeletei még csak hagyján, de mi van a követhetetlen mennyiségű önkormányzati rendelettel, vagy a gigászi mértékű belső vállalati szabályokkal!? Hogy lehet ezeket egyáltalán követni, főleg, ha mondjuk egy két évvel ezelőtti állapotot kell előszedni. A Wolters Kluwer tudja a megoldást.

  18:00 – 19:00

  Kocsmakvíz döntő!

  Minden elolvasott fun-fact és egyetemen végigtanult éjszaka erre a pillanatra készített fel –  nevezzetek saját csapatotokkal (fent), vagy csak gyertek szurkolni Kocsmakvízünk döntőjében!

  19:00 – 20:00

  Regisztráció a keddi napra

  A sikeres regisztrációról emailt is küldünk, csekkold a postafiókod!

  Felhasználói bejelentkezés