fbpx

Csatlakozz az Arsbonihoz!

LEGAL RECRUITMENT INTERNT KERESÜNK!

 

Nagy tervekkel, izgalmas projektekkel, kihívást jelentő feladatokkal és egy összetartó csapattal várjuk a jelentkezésed! Mindezt rugalmas munkaidőben, akár az egyetem mellett, rendes fizetésért.

Az Arsboni egy jogász közösség, egyben az ország vezető jogi HR szolgáltatója. Célunk, hogy egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb legyen jogászként munkát keresni és kínálni. Téged keresünk, ha érdekel a HR terület, szeretsz tanulni és fejlődni, és van heti 15-30 szabad órád.

Lehetsz egyetemista, de akár pályaelhagyók, kismamák, freelancerek jelentkezését is örömmel látjuk.

 

A FELADATAID

Recruitment

Elsődleges feladatod a recruitment folyamataink támogatása lesz. Segítünk beletanulni, hogy megértsd a megbízóink igényeit, és utána nagy szabadságot kapsz a legerősebb jelöltek felkutatásában. Ha hosszabb távra tervezel nálunk, egyre nagyobb önállósággal és felelősséggel vihetsz megbízásokat.

Szervezés

Az Arsboni nem csupán egy fejvadász cég: számos innovatív kezdeményezéssel igyekszünk inspirálni a jogi munkaerőpiacot, legyen szó az ország legnagyobb szabású jogász rendezvényéről, HR- és karrier tanácsadásról, egyetemi programokról. Minden hasonló projektünkben számítunk a szervezői munkádra.

Adatbázis & Marketing

Minden HR-cég sikerességének alapja egy jól strukturált, karbantartott adatbázis – friss és valós adatokkal. A te felelősséged lesz az adataink gondozása, bővítése, bevonunk az adatbázis fejlesztését célzó IT-projektjeinkbe is. Az adataink bővítését célzó projektek online marketingjében is lesznek feladataid.

Kutatás

Az Arsboni elkészítette az ország legnagyobb jogász munkaerőpiaci felmérését, amelynek eredményeit már a napi munkánk során is használjuk. Bevonunk az adatok értékelésébe és elemzésébe, hogy különálló részfeladatok helyett teljes képet kaphass az előttünk álló kihívásokról és a kutatásaid segítsék a munkákat.

Miért jelentkezz hozzánk?

Iroda a belváros szívében

Tágas, napfényes irodánk az Aranykéz utcában, a Vörösmarty tér és a Ferenciek tere között található, Budapest közepén. Itt zajlik az élet, viszont az iroda csöndes, lehet chillezni, vagy neadjisten’ nyugodtan dolgozni.

Rugalmas munkaidő

Főszabály szerint részmunkaidőben fogsz dolgozni, viszont nem nézzük, hogy mikorra érsz be. Ami fontos nekünk: tartsd magad ahhoz, amit megbeszélünk.

Minden adott a jó munkához

Kávé, légkondi, a falakon saját készítésű képek és színes post-itekkel teli whiteboardok – jó ide belépni, jó érzés itt dolgozni. Laptop, monitor, bármit, amire szükség lehet a melóhoz, biztosítunk.

Megismerheted és képezheted magad

Minden munkatársunkkal hosszú távban gondolkodunk. Figyelembe vesszük a személyes ambícióid, és segítünk, hogy tanulhass, képzéseken vegyél részt.

Na és még miért?

 

 

Az Arsboninál nem csak egy munkahelyet találsz, hanem egy igazi, összetartó csapat tagja is leszel. Legyen szó akár szabadulószobáról, akár közös ebédekről vagy karácsonyi ajándékozásról, mi mindenben benne vagyunk! Egyik legnagyobb erősségünknek azt a támogató közeget tartjuk, amit a cégalapítás óta – a folyamatos bővülés mellett is – sikerült megőriznünk. Számunkra tényleg fontos, hogy kikkel és milyen hangulatban telnek a napjaink; célunk, hogy Te is otthon érezd magad nálunk!

 

Jelentkezés

Jelentkezz itt lent a felületünkön, és töltsd fel a CV-d. A jelentkezésedre mindenképpen visszajelzünk.

Próbafeladat

Küldünk pár rövid próbafeladatot, hogy megnézzük, hogyan gondolkozol egy-egy probléma kapcsán.

Személyes találkozó

A feladatok megoldása után egy személyes találkozóra is meghívunk, hogy megnézzük, megvan-e a kémia.

Kezdés

Ha minden klappol, akár már holnaptól is lehet kezdeni. Várunk a csapatba!

Betöltés...