fbpx

Az Andersen Magyarország egy budapesti székhelyű adótanácsadó- és ügyvédi iroda, amely a Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda és az OrienTax Adótanácsadó Zrt. kombinációjával jött létre 2020 nyarán. A két cég 2018 óta működik együtt az Andersen Global nemzetközi adó- és jogi tanácsadói cégcsoporttal. A patinás brand azzal a szándékkal tért vissza Magyarországra, hogy szolgáltatásaival itthon is vonzó üzleti alternatívát kínáljon a nemzetközi tanácsadó cégek mellett.

Kiemelt szakterületek

Adójog Bank és Finanszírozási jog Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog M&A Pénzügyi jog Pereskedés és Vitarendezés Társasági jog
E-mail cím: info@hu.Andersen.com

Hosszú bemutatkozás

Csapatunk és ügyfeleink

Az Andersen Magyarország jelenleg közel 100 munkatárssal, ezen belül mintegy 90 adó- és jogi szakértővel rendelkezik, ami szintén jelentős előrelépés a korábbiakhoz képest. Szakértőink nagy része a BIG4 cégeknél, illetve nemzetközi ügyvédi irodákban szerzett tapasztalatot. Irodánk a különböző iparágakból több mint 600 ügyfelet szolgál ki, ideértve az energiaipart, a gyógyszeripart, a pénzügyi és banki szektort, a telekommunikációt, az IT szektort, a médiát és a szórakoztatóipart.

Folyamatosan zárkózunk fel a legnagyobbakhoz

Az Andersen Magyarország visszatérése egyértelműen versenyt generált a magyar tanácsadói szektorban. 

A cég az elmúlt években folyamatosan erősíti pozícióját az adó- és jogi tanácsadási szolgáltatások piacán. Ez az ügyfélkör bővülésében, az egyre nagyobb volumenű megbízásokban és a fontosabb gazdálkodási mutatók javulásában is tetten érhető. Az Andersen Magyarország a BIG4 tagjai után jelenleg a legnagyobb adótanácsadó iroda hazánkban, míg Ügyvédi Irodánk továbbra is évről-évre előkelő helyezést ér el a nemzetközi kapcsolattal rendelkező hazai ügyvédi irodák rangsorában.

Miért vagyunk különlegesek?

A függetlenül működő és globális szakértői háttérrel rendelkező Andersen Magyarország a piaci gyakorlattól eltérően úgy végez adó- és jogi tanácsadást, hogy közben nem kell a könyvvizsgálat miatti összeférhetetlenségi szabályokra tekintettel lennie. Ez komoly versenyelőny számunkra, hiszen integrált szolgáltatásainkat ily módon sokkal rugalmasabban tudjuk nyújtani ügyfeleinknek.

Adótanácsadási kompetenciáink

Adóügyekben egyedülálló referenciákkal és szakértelemmel rendelkezünk a média- és szórakoztatóiparban, valamint régóta fennálló ügyfélkapcsolataink vannak az energia-, ingatlan-, banki, turisztikai és gyógyszeripari szektorban működő társaságokkal.

Szolgáltatásaink széles skálán mozognak, a komplex adótervezéstől, a napi adóügyekkel összefüggő szolgáltatásokon át az adó- átvilágításig bezárólag.

Jogi tanácsadási kompetenciáink

Jogi szempontból kiemelt kompetenciáink közé tartoznak a társasági és gazdasági jog számos területe, a banki és pénzügyi jog, a peres ügyek és az ingatlanügyek, valamint a jogi tanácsadási szolgáltatások különböző iparágakban. Ezeken a területeken ügyfélkörünk jelentős, multinacionális vállalatokból valamint magyar nagy- és középvállalatokból áll. Célunk, hogy számukra teljes körű megoldásokat kínáljunk a legmagasabb szakmai színvonalon.

A legjobb magyar adótanácsadó

A tekintélyes nemzetközi adózási magazin, az International Tax Review értékelése szerint az Andersen Adótanácsadó Zrt. nyújtotta a legjobb teljesítményt a magyar adótanácsadók között 2021-ben és 2022-ben is. Mérhetetlenül büszkék vagyunk rá, hogy nem sokkal az Andersen brand magyarországi visszatérését követően kétszer is kiérdemeltük ezt a magasan jegyzett szakmai elismerést.

 

Ha szeretnél bepillantást nyerni az Andersen Magyarország mindennapjaiba és még teljeskörűbben megismerni minket, akkor látogass el LinkedIn, Facebook vagy Instagram oldalunkra!

Videó az iroda mindennapjairól

Ez a mi idővonalunk: az OrienTax és a Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda története a kezdetektől az Andersen név felvételéig.

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adójog Bank és Finanszírozási jog Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog M&A Pénzügyi jog Pereskedés és Vitarendezés Társasági jog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos belvárosi iroda modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem teljesítményarányos jövedelem irodai mentorálás tréningek, továbbképzések neves ügyfelek laptop csapatépítők

Andersen Magyarország - Elérhetőségek

E-mail cím: info@hu.Andersen.com

Kapcsolatfelvétel a céggel