Az Andersen Magyarország egy budapesti székhelyű adótanácsadó- és ügyvédi iroda, amely a különböző iparágakból több mint 600 ügyfelet szolgál ki. A közel 100 adózási szakemberből és ügyvédből álló csapat a Big4 cégek után jelenleg a legnagyobb adó- és jogi tanácsadó iroda Magyarországon.

Adóügyekben egyedülálló szakértelemmel rendelkezünk a szórakoztatóiparban, az energia-, ingatlan-, banki és gyógyszeripari szektorban. Szolgáltatásaink skálája a komplex adótervezéstől a napi adóügyekkel összefüggő tanácsadáson át az adó-átvilágításig terjed. Kiemelt jogi kompetenciáink közé tartozik a társasági és gazdasági jog, a banki és pénzügyi jog, a peres ügyek és az ingatlanügyek.

Kiemelt szakterületek

Adójog Bank és Finanszírozási jog Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog M&A Pénzügyi jog Pereskedés és Vitarendezés Társasági jog
Telefonszám: Tax: +36 1 920 6800 / Legal: +36 1 288 8200
E-mail cím: barbara.serfozo@hu.andersen.com

Hosszú bemutatkozás

Az Andersen Magyarország egy budapesti székhelyű adótanácsadó- és ügyvédi iroda, amely a Szabó, Kelemen és Társai ügyvédi iroda és az OrienTax Adótanácsadó Zrt. kombinációjával jött létre 2020 nyarán. A két cég 2018 óta működik együtt az Andersen Global nemzetközi adó- és jogi tanácsadói cégcsoporttal. A patinás brand azzal a szándékkal tért vissza Magyarországra, hogy szolgáltatásaival itthon is vonzó üzleti alternatívát kínáljon a nemzetközi tanácsadó cégek mellett. Az Andersen Magyarország a BIG4 tagjai után jelenleg a legnagyobb adó- és jogi tanácsadó iroda hazánkban.

Irodánk a különböző iparágakból több mint 600 ügyfelet szolgál ki, ideértve az energiaipart, a gyógyszeripart, a pénzügyi és banki szektort, a telekommunikációt, az IT szektort, a médiát és a szórakoztatóipart. Csapatunk közel 100 adózási szakemberből és ügyvédből áll. Szakértőink nagy része a BIG4 cégeknél, illetve nemzetközi ügyvédi irodákban szerzett tapasztalatot.

Adóügyekben egyedülálló referenciákkal és szakértelemmel rendelkezünk a média- és szórakoztatóiparban, valamint régóta fennálló ügyfélkapcsolataink vannak az energia-, ingatlan-, banki, turisztikai és gyógyszeripari szektorban működő társaságokkal. Szolgáltatásaink széles skálán mozognak, a komplex adótervezéstől, a napi adóügyekkel összefüggő szolgáltatásokon át az adó- átvilágításig bezárólag.

Jogi szempontból kiemelt kompetenciáink közé tartoznak a társasági és gazdasági jog különböző területei, a banki és pénzügyi jog, a peres ügyek és az ingatlanügyek, valamint a jogi tanácsadási szolgáltatások különböző iparágakban. Ezeken a területeken ügyfélkörünk jelentős, multinacionális vállalatokból valamint magyar nagy- és középvállalatokból áll. Célunk, hogy számukra teljes körű megoldásokat kínáljunk a legmagasabb szakmai színvonalon.

A függetlenül működő és globális szakértői háttérrel rendelkező Andersen Magyarország a piaci gyakorlattól eltérően úgy végez adó- és jogi tanácsadást, hogy közben nem kell a könyvvizsgálat miatti összeférhetetlenségi szabályokra tekintettel lennie. Ez komoly versenyelőny számunkra, hiszen integrált szolgáltatásainkat ily módon sokkal rugalmasabban tudjuk nyújtani ügyfeleinknek.

Videó az iroda mindennapjairól

Ez a mi idővonalunk: az OrienTax és a Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda története a kezdetektől az Andersen név felvételéig.

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adójog Bank és Finanszírozási jog Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog M&A Pénzügyi jog Pereskedés és Vitarendezés Társasági jog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos belvárosi iroda modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem teljesítményarányos jövedelem irodai mentorálás tréningek, továbbképzések neves ügyfelek laptop csapatépítők

Andersen Magyarország - Elérhetőségek

Telefonszám: Tax: +36 1 920 6800 / Legal: +36 1 288 8200
E-mail cím: barbara.serfozo@hu.andersen.com

Kapcsolatfelvétel a céggel