fbpx

Az AZS Partners Ügyvédi Iroda fiatal csapatát kiemelt szaktudás, nemzetközi tapasztalat, gyakorlatias szemlélet, a szakma és az ügyfelek iránti elköteleződés jellemzi. Csapatunk tagjaként üzleti látásmódot és speciális ügyvédi munkamódszereket sajátíthatsz el. Széles körű tapasztalatokat szerezhetsz a kereskedelmi jog, a gyógyszerjog, a munkajog és a társasági jog területén.

Kiemelt szakterületek

Adatvédelem Civil szervezetek joga Gyógyszerjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Közbeszerzési jog M&A Munkajog Pharmacy & life science Polgári jog Szellemi Tulajdonjog (IP) Társasági jog
E-mail cím: finance@azspartners.com

Hosszú bemutatkozás

Az AZS Partners Ügyvédi Irodát a CLV Partners Ügyvédi Iroda üzleti modellváltását követően alapítottuk. Munkánkat új felállásban, de a korábban szerzett szakmai tapasztalatainkra és az ügyfelekkel kialakított hosszútávú kapcsolatainkra építve folytatjuk.

Irodánk jelmondata "Advocate Zealously" az ügyfelek iránti elköteleződésünket jelzi. Célunk, hogy a kihívásokkal teli jogi környezetben aktív segítséget nyújtsunk ügyfeleinknek üzleti céljaik elérésében. Ehhez olyan jogi csapatra van szükség, amely képes üzleti célú, átfogó és gyakorlatias jogi megoldásokat nyújtani az ügyfelek egyedi igényeihez igazodva. Mi egy ilyen csapat vagyunk.

Az ügyfelek visszajelzései alapján azért szeretnek velünk dolgozni, mert üzleti kérdéseikre és problémáikra gyors, konkrét és kézzelfogható jogi megoldásokat kapnak. Értjük az ügyfelek nyelvét. Jogi szolgáltatásainkat a magyar mellett angol, német és román nyelven is nyújtjuk.

Butik ügyvédi irodaként elsődlegesen a jog bizonyos területeire specializálódunk, ide értve a kereskedelmi jogot, a gyógyszerjogot, a munkajogot és a társasági jogot.

A jogi szolgáltatásaink tőlünk megszokott színvonalon történő nyújtása mellett innovatív jogi megoldásokra törekszünk, hogy a jelen sikerein túl a jövő ügyvédei is lehessünk.

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adatvédelem Civil szervezetek joga Gyógyszerjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Közbeszerzési jog M&A Munkajog Pharmacy & life science Polgári jog Szellemi Tulajdonjog (IP) Társasági jog

Egyéb jellemzők

barátságos fiatalos irodai mentorálás neves ügyfelek (esetenként/részben) otthonról végezhető munka

AZS Partners, András és Zsigmond Ügyvédi Iroda - Elérhetőségek

E-mail cím: finance@azspartners.com

Kapcsolatfelvétel a céggel