A 47 országban 77 irodával jelenlévő Baker McKenzie a világ egyik legnagyobb ügyvédi irodája. A budapesti iroda 30 éve tanácsol multinacionális vállalatokat, tőzsdén jegyzett magyar vállalatokat, a magyar állam szerveit, valamint nemzetközi befektetési bankokat ötvözve a globális háttér és a helyi piacismeret előnyeit. Tevékenységünk a gazdasági jog valamennyi szegmensét lefedi.

Kiemelt szakterületek

Adójog Befektetésvédelem Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Környezetvédelmi jog Közigazgatási eljárási jog Közigazgatási jog M&A Munkajog Nemzetközi magánjog Pénzügyi jog Pereskedés és Vitarendezés Polgári eljárásjog Polgári jog Társasági jog Versenyjog

További szakterületek

Közbeszerzés Szellemi tulajdonjog IT Egészségügyi jog
E-mail cím: Judit.Kertesz@bakermckenzie.com

Hosszú bemutatkozás

WE ARE THE NEW LAWYERS.

 

WE ARE BAKER MCKENZIE.

 

Szívesen dolgoznál a Váci utca és a Vörösmarty tér mellett, a világ egyik legnagyobb irodájának magyar csapatánál? Több évtizedes múltra visszatekintő ügyvédi irodánk piacvezető a térségben versenyjog, M&A és ingatlanjog területén, és kiemelkedő szakértelemmel bír számos további jogterületen.

 

A BAKER MCKENZIE TÉGED KERES, HA...

 

... nem ijedsz meg attól, hogy egy nemzetközi környezetben dolgozz a szakma ifjú titánjaival és nagytudású veteránjaival,
... az M&A-től kezdve a versenyjogon át a vitarendezésig valamennyi csoport játékosait kihívnád egy csocsómeccsre ebédszünet végén,
... részt vennél egy különösen sokat jótékonykodó iroda pro bono projektjeiben,
... legszívesebben egész nap finom kávét szürcsölnél munka mellé,
... kipróbálnád a szerdai jógát, együtt futnál a többi bakeressel egy futóversenyen, vagy lennél az iroda gólkirálya,
... igényed van arra, hogy kiemelkedő szakmai munkát végezz vezető jogászok mentorálása mellett.

JELÖLTJEINK MESÉLTÉK

 

"Nyolc körül jött a telefon: dawn raid az egyik budapesti ügyfelünknél. Bepattantunk egy taxiba és siettünk a helyszínre, ahogy csak tudtunk. A GVH-s kollégák egy idő után úgy döntöttek, hogy más helyszínt is átvizsgálnak; én is kísértem őket, mélyvíz volt ugyan, de megbirkóztam a feladattal, és nagyon tanulságos volt!"

 

"Már az elejétől kezdve közvetlenül részt vehettem abban a versenyhatósági eljárásban, amely alatt ügyfelünk is állt; de elsősorban csak megfigyeltem és tanultam. Ma viszont én is teljes erőbedobással dolgozom az ügyön - jelenleg az egyik feladatom, hogy compliance interjúkat készítsek az ügyelünk alkalmazottaival."

 

"Egy hosszas peres eljárásban az ügyfelünk a tárgyalás reggelén hirtelen ideszólt, hogy megegyeztek a másik féllel. Gyorsan kellett cselekednünk - az egyezség szövegének átnézését már csak az ellenérdekű fél irodájában, a szomszédos tárgyalóban suttogva sikerült befejezni. Nagyon érdekes és életközeli élmény volt az egyezség megkötését végigkövetni, látni az üzleti és gazdasági folyamatokat a megállapodás mögött."

 

"Nagyon szeretek vidékre járni tárgyalásra! Ilyenkor mindig jókat szoktunk beszélgetni az ügyvédekkel az autóban, persze nem csak szakmáról. A tárgyalás után pedig rendszerint jut egy kis idő városnézésre és a helyi kultikus éttermek és cukrászdák meglátogatására is..."

 

JELENTKEZZ HOZZÁNK MÉG MA!

LÉGY TE A KÖVETKEZŐ MUNKATÁRSUNK - minden jelentkezőt nagyon szívesen fogadunk, jöjjön bármely egyetemről vagy szakmai közegből. Kíváncsiak vagyunk Rád, és várunk a csapatba!

ODAFIGYELÜNK ÉS SEGÍTÜNK - nem várjuk el Tőled, hogy már az első napodon mindent tudj és mindenkit ismerj. Segítünk beilleszkedni és megtalálni helyed az irodában, hogy néhány nap alatt Te is úgy dolgozz és lazíts a többi munkatársaddal, mint a régimotoros Bakeresek.

ÉRDEMI MUNKA, VALÓS FEJLŐDÉS - nálunk nem kávéfőzéssel és monoton aktatologatással fognak eltelni a mindennapjaid. Garantáltan aktív részt fogsz vállalni a munkacsoportod projektjeiben és megismerheted az üzleti élet jogának gyakorlatát. Merj kérdezni, merj részt venni, és sokat tanulhatsz!

Várjuk fényképes, angol és magyar nyelvű szakmai önéletrajzodat és rövid angol nyelvű motivációs leveledet!

Videó az iroda mindennapjairól

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adójog Befektetésvédelem Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Környezetvédelmi jog Közigazgatási eljárási jog Közigazgatási jog M&A Munkajog Nemzetközi magánjog Pénzügyi jog Pereskedés és Vitarendezés Polgári eljárásjog Polgári jog Társasági jog Versenyjog

Egyéb jellemzők

kellemes fiatalos belvárosi iroda modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet cafeteria irodai mentorálás tréningek, továbbképzések neves ügyfelek céges telefon korlátlan kávéfogyasztás napi gyümölcsfogyasztás laptop légkondi

Baker McKenzie - Elérhetőségek

E-mail cím: Judit.Kertesz@bakermckenzie.com

Kapcsolatfelvétel a céggel