A közép- és kelet-európai régió egyik vezető gazdasági joggal foglalkozó nemzetközi ügyvédi irodája vagyunk. Az első pillanattól kezdve a lelkesedés vitte előre a bnt csapatát. A 15 éves munkásságunk alatt mindvégig azok a működési vezérelvek kaptak hangsúlyt, amelyeket ma transzparensen irodánk szlogenje is tükröz: close, straight, forward.

Kiemelt szakterületek

Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog M&A Munkajog Pereskedés és Vitarendezés Pharmacy & life science

További szakterületek

Pénzügy és adójog Szellemi tulajdon (IP) Információtechnológia (IT) Adatvédelem Közbeszerzések joga Csőd- és felszámolási jog
Telefonszám: +36 1 4133400
E-mail cím: eva.ratatics@bnt.eu

Hosszú bemutatkozás

Büszkék vagyunk arra, hogy mi bonyolítottuk le Magyarország legnagyobb élelmiszeripari beruházásának teljes körű jogi támogatását, és nagy és kicsi ügyfeleink is egyaránt élvezik töretlen bizalmunkat.

Minden munkatársunkra egyenrangú partnerként tekintünk, és hosszú távon számolunk velük - nálunk szakvizsgázó jelöltjeink közel fele dolgozik jelenleg nálunk, jogászaink pedig átlagosan 8,7 évet töltöttek velünk.

A hosszú távú partnerség céljával támogatunk szakmai konferenciákon való részvételt, publikálást, szervezünk belső képzéseket, és tesszük lehetővé kollégáink számára, hogy egy általuk kiválasztott jogterületen igazán elmélyült tudást szerezzenek. Jelöltjeink szakvizsgára való felkészítését több nap tanulmányi szabadsággal támogatjuk: a polgári jogi blokkra 10 munkanappal, a büntetőjogi és a „vegyes” blokkra 5 munkanappal. Évente pedig két külföldi szakmai továbbképzést szervezünk hálózatunk egyik irodájában, ami a jogi tudás mélyítése mellett tök jó buli is.

Személyes jellegű, de szervezett csapatépítőből sincs hiány: rendszeresek a mikulás-napi és karácsonyi ünnepségek, évente járunk síelni, és a futónapoknak is rendszeres látogatói vagyunk. Néha pedig spontán programok is kitörnek nálunk: kis meccsnézés, vagy akár irodai csocsóbajnokság,

Minden csapattagunknak van valamilyen "szuperképessége": 🙂 vannak fantasztikusan síelő kollégáink, vannak szuper futók: félmaratoni, maratoni távokon is; van aki jól főz/süt; van közöttünk karaokee rajongó és vannak fantasztikus szülők (4 gyermekes apukánk is van), van fáradhatatlan táncosunk – minden irodai buli lelke …. és a sort hosszan lehetne folytatni.

Fontosnak tartjuk, hogy szerencsés helyzetünket és tudásunkat valamilyen jó célra fordítsuk. Így például több alkalommal támogattuk az Utcajogász szervezetet, de ruhákat és pénzt is szoktunk adományozni az arra rászorulóknak.

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog M&A Munkajog Pereskedés és Vitarendezés Pharmacy & life science

Egyéb jellemzők

kellemes barátságos igényes munkakörnyezet teljesítményarányos jövedelem irodai mentorálás tréningek, továbbképzések neves ügyfelek (esetenként/részben) otthonról végezhető munka korlátlan kávéfogyasztás csapatépítők masszőr

bnt ügyvédi iroda - Elérhetőségek

Telefonszám: +36 1 4133400
E-mail cím: eva.ratatics@bnt.eu

Kapcsolatfelvétel a céggel