fbpx

A budlegal Ügyvédi Társulás két ügyvédi iroda együttműködéséből jött létre 2017-ben. Elsősorban gazdasági jogi, polgári jogi ügyekkel foglalkozik, üzleti jogi tanácsadást és teljes körű jogi szolgáltatást nyújt hazai és nemzetközi ügyfelei, elsősorban vállalkozások részére Budapesten és Budaörsön.

Több mint 18 éves, nemzetközi üzleti életben szerzett szakmai tapasztalattal kiemelkedő érték számunkra a szakmai igényesség, a jogügyletek biztonságos lebonyolítása, színvonalas, gyors és átlátható jogi tanácsadás nyújtása.

Fontosnak tartjuk, hogy a kollégáink megtalálhassák saját érdeklődésüknek megfelelő fejlődési útjaikat, tanuljanak, tapasztaljanak és gyakorolhassanak. Több ügyvédjelöltünk is részt vett szakmai tanulmányúton, szakmai gyakorlaton. Kollégáink szakmai (jogi, pénzügyi, marketing) konferenciákon vesznek részt, angol nyelvi képzés keretében nyelvtudásukat fejleszthetik, valamint a szakvizsgára készülőket plusz szabadság biztosításával igyekszünk támogatni.

Kiemelt szakterületek

Adatvédelem Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Munkajog Polgári jog Társasági jog
E-mail cím: office@bud-legal.hu

Hosszú bemutatkozás

A Buzády és Udvari Ügyvédi Iroda 2003-ban jött létre dr. Udvari Jesszika és dr. Buzády Csongor alapításával. Az ügyvédi iroda a kezdetektől céges profillal nyújt tanácsot és kiemelt erőssége a professzionális munka és idegen nyelv használat.

Ahogyan minket látnak...

Független irodaként nemzetközi kapcsolatokat tartunk fenn több európai ügyvédi irodával, ezáltal nemcsak hazai, hanem határon átnyúló ügyeletek lebonyolításában tudunk együttműködni.

Nemzetközi tanácsadásunk keretében támogatást nyújtunk a magyar piac iránt érdeklődő külföldi ügyfeleinknek, valamint multinacionális közép- és nagyvállatok részére. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink között köszönthetünk osztrák tulajdonú szállodaláncot, hazai és nemzetközi fuvarozással foglalkozó holland cégcsoportot, de szórakoztatóipari parkok kiépítésével és üzemeltetésével foglalkozó cégcsoportot is.

Az IR Global szakmai hálózat tagirodájaként (https://irglobal.com/) szinte a világ bármely országában segíteni tudjuk ügyfeleink üzleti tevékenységét. A IR Global egy nemzetközi szakmai együttműködési hálózat, amely több mint 155 országban rendelkezik legalább egy taggal és nyújthat tanácsot vállalkozások és magánszemélyek részére. Együttműködésünk segít abban is, hogy lássuk a szakterületeinket érintő nemzetközi trendeket, és első kézből értesülhessünk praktikus jogi és pénzügyi megoldásokról.

Tagjai vagyunk a Német-Magyar Kereskedelmi és Ipari Kamarának, illetve a Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamarának, a Magyar-Német Jogászegyesületnek, az IR Global Jogászszövetségnek.

Irodánk szerepel mind a budapesti Német Nagykövetség, mind a budapesti Svájci Nagykövetség ajánlott ügyvédi irodák listáján.

Ahogyan mi látjuk magunkat...

Célunk, hogy stabil, a magyar piacon és Európában is elismert irodaként, magas szakmai elvárásokkal, fenntartható és a munkavállalók egyéni céljaira is figyelő munkahelyen, sokrétű szakmai együttműködések mentén működjünk. Az ügyvédi iroda növekedése fokozatos, jelenleg 13 fős csapatunk az elkövetkező években tovább bővül.

Ügyfélkörünk stabil, célunk az ügyfeleink elégedettségét fenntartani és egy stabil másodvonalbeli ügyvédcsapatot felépíteni a három partnerügyvéd mögé.

Természetesen a korábban említett stabilitás, magas színvonal vagy professzionalizmus egyike sem tudna megvalósulni a kivételes csapatunk nélkül. Kollégáink egytől egyig különlegesek (pl. van asztrológus és arcfestő is a társaságban), de az igazi erősségünk az összetartás, hiszen így tudjuk - egymást kiegészítve – a legjobban kiszolgálni az ügyfelek igényeit. Rendszeresek nálunk a közös ebédek, de mindig szánunk pár napot arra is, hogy a munkahelyi környezetből kiszakadva feltöltődjünk, még jobban összecsiszolódjunk. Ha közös bowlingozás vagy boxedzés gondolata merül fel, vagy csak közeleg egy szülinapi ünneplés vagy karácsonyozás, senkinek sem kell kétszer szólni!

Büszkék vagyunk rá, hogy 2017-től viselhetjük a megtisztelő „Vállalható vállalkozás” címet, amelyet a cégvezetés tudatossága, a munkatársak elégedettsége, a pénzügyek átláthatósága, üzleti megoldásaink és ügyfélkapcsolataink fenntarthatósága alapján érdemeltünk ki.

Fontosnak tartjuk, hogy szakmai tudásunkat és csapatunk erejét a napi munkánk mellett olyan tevékenységekre is fordítsuk, amellyel társadalmi célok megvalósulását vagy hátrányos helyzetű emberek vagy csoportok támogatását segítjük.

Ezért több egyesület, alapítvány munkáját és magánszemélyek ügyeit segítjük pro bono tanácsadás keretében: már több éve együttműködünk az Első Német Nyelvű Lions Club Thomas Mann Budapest és a KórházSuli kezdeményezéssel.

Videó az iroda mindennapjairól

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adatvédelem Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Munkajog Polgári jog Társasági jog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem fizetett túlóra prémium juttatás cafeteria BKK bérlet munkába járás költségtérítése irodai mentorálás tréningek, továbbképzések neves ügyfelek (esetenként/részben) otthonról végezhető munka céges telefon korlátlan kávéfogyasztás laptop csapatépítők légkondi

Budlegal Ügyvédi Társulás - Elérhetőségek

E-mail cím: office@bud-legal.hu

Kapcsolatfelvétel a céggel