fbpx

A CLVPartners 15 éve alakult nemzetközi boutique ügyvédi iroda, tagja a Ius Laboris, a brüsszeli székhelyű, 80 ország munkajogászait tömörítő hálózatának. Az irodánkat a Chambers és a Legal500 előkelő helyen rangsorolta  az ügyfeleink visszajelzései alapján a munkajog, gyógyszerjog, M&A és társasági jog és a kereskedelmi jog területein.  A CLVPartners nemzetközileg elismert, magas színvonalú szolgáltatásnyújtásának fontos kulcselemei a kollegák együttműködése, széleskörű tudásának és tapasztalatának megosztása és a jó hangulatú közös munkavégzés. Ügyvédeink tapasztaltak és elkötelezettek, akik az összetett és komplex jogi tanácsadási szolgáltatást nyújtanak, az ügyeket átfogóan és üzleti szemlélettel, az ügyfél elvárásainak leginkább megfelelően oldják meg.

Kiemelt szakterületek

Adatvédelem Gyógyszerjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Munkajog

További szakterületek

M&A és társasági jog közbeszerzés szellemi alkotások joga (IP) peres eljárások és alternatív vitarendezés.
E-mail cím: jobs@clvpartners.com

Hosszú bemutatkozás

Hangsúlyt helyezünk a fiatal kollegák szakmai fejlődésére, a  különböző jogterületeken való tapasztalatszerzésre.

Mivel ügyfeleink világszerte ismert és különböző iparágakban működő nemzetközi cégcsoportok, így a munkatársainknak módjukban áll a modern és nemzetközi munkamódszereket alkalmazni a döntően több ország jogászainak együttműködésével folyó projektekben, részt venni képzéseken.

A jelszavunk, nem az a kérdés, hogy mit nem lehet, hanem az, hogy hogyan lehet megoldani, mert a mi ügyfeleink nem csak ügyvédeket keresnek, hanem jogi tanácsadókat, akik az üzleti koncepcióiknak megfelelő, átfogó, praktikus és pragmatikus jogi megoldásokat adnak.

Számunkra fontos az irodánk központi elhelyezkedése, az igényes és modern munkakörnyezet.

Komolyan vesszük a munka és a magánélet egyensúlyának megőrzését.

Gyakran szervezünk irodán kívüli programokat is, pl. grillezést, síelést, karácsonyi partit, borkóstolót, közös sütizés.

Irodánk a szomszédos fitnesz teremben rendszeres sportolási lehetőséget biztosít.

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adatvédelem Gyógyszerjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Munkajog

Egyéb jellemzők

kellemes barátságos modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet irodai mentorálás neves ügyfelek csapatépítők

További jellemzők

szakmai elhivatottság, barátságos csapat, kézműves kávé, modern munkakörnyezet, irodai mentorálás, világszinten ismert ügyfelek, csapatépítő szellem

CLV Partners - Elérhetőségek

E-mail cím: jobs@clvpartners.com

Kapcsolatfelvétel a céggel