A Danubia csoport Magyarország legnagyobb szellemi tulajdonvédelemmel foglalkozó csapata.

Danubia Legal ügyvédei segítségével olyan jogi szolgáltatások biztosítását tesszük lehetővé, mint a védjegyjogi, szabadalmi jogi, szerzői jogi, elektronikus kommunikációs jogi tanácsadás és az ehhez tartozó peres ügyek.

Ha érdekelnek a találmányok, innovációk, start-upok és szeretnél védjegyekkel, szabadalmakkal és a hozzájuk kapcsolódó peres ügyekkel foglalkozni, jelentkezz!

 

Kiemelt szakterületek

EU jog Franchising Gyógyszerjog Pereskedés és Vitarendezés Pharmacy & life science Szellemi Tulajdonjog (IP) Versenyjog
E-mail cím: karrier@danubialegal.hu

Hosszú bemutatkozás

A szellemi tulajdon oltalmának területén 70 éves tapasztalattal rendelkező és a piacon tartósan vezető pozícióval bíró Danubia Szabadalmi és Jogi Iroda Kft. az innovatív gondolat megszületésétől a keletkező termék vagy szolgáltatás piaci bevezetésén át a hasznosítási ciklus befejezéséig nyújt igény szerinti szolgáltatást ügyfelei részére, beleértve a jogi képviseletet jogszerzési és jogérvényesítési ügyekben, valamint a tanácsadást.

Szolgáltatásainkat nemcsak Magyarországra, hanem az Európai Unióra, sőt az egész világra kiterjedően nyújtjuk. A Danubia tevékenységi köre a jogi képviselet területén a hazai iparjogvédelem mellett már kiterjed európai szabadalmi ügyek, valamint közösségi védjegy- és mintaoltalmi ügyek képviseletére is.

Irodánk szabadalmi ügyvivői a tudomány és technológia minden területét lefedő szakértelemmel rendelkeznek, míg az iroda jogászai elsősorban védjegyügyekre és jogérvényesítésre specializálódtak.

Danubia Legalhoz tartozó ügyvédeinkkel együttműködve további jogi szolgáltatások biztosítását tesszük lehetővé elsősorban a védjegyjogi, szabadalmi jogi, szerzői jogi, elektronikus kommunikációs jogi és egyéb peres ügyek tekintetében.

Az innováció közvetlen támogatására önálló leányvállalatként létrehozott Danubia IP Innovációs Tanácsadó Kft. találmánymenedzsmenttel és technológia transzferrel foglalkozó szakemberei hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerük, valamint az innovációban szerzett több évtizednyi tapasztalatuk alapján készek professzionális szakértői hátteret biztosítani az akadémiai és egyetemi kutatóhelyeknek, innovációs központoknak, hazai kis- és középvállalkozásoknak és minden feltalálónak.

Videó az iroda mindennapjairól

DANUBIA 70. születésnap

A MÜPÁ-ban ünnepeltük a DANUBIA fennállásának 70. évfordulóját.

Rólunk címszavakban

Szakterületek

EU jog Franchising Gyógyszerjog Pereskedés és Vitarendezés Pharmacy & life science Szellemi Tulajdonjog (IP) Versenyjog

Egyéb jellemzők

kellemes barátságos belvárosi iroda versenyképes jövedelem irodai mentorálás tréningek, továbbképzések neves ügyfelek korlátlan kávéfogyasztás csapatépítők

Danubia Legal - Elérhetőségek

E-mail cím: karrier@danubialegal.hu

Kapcsolatfelvétel a céggel