fbpx

A DKKR Partners ügyvédi társulást nemzetközi ügyvédi irodáknál több évtizednyi tapasztalatot szerzett szenior ügyvédek hozták létre 2015-ben. Teljeskörű jogi szolgáltatást nyújtunk hazai és nemzetközi ügyfeleink részére a jog csaknem minden fő területén. Független jogi tanácsadóként a nagy szervezettel együtt járó kötöttségektől mentesen, rugalmasan nyújtjuk szolgáltatásainkat. Tapasztalatunknak köszönhetően pontosan ismerjük, és szem előtt tartjuk az ügyfeleink üzleti érdekeit, kiemelkedő hangsúlyt helyezünk az ügyfeleinkkel kialakított személyes és szoros kapcsolatra, az értékteremtő és gyakorlatias ügyvédi munkára.

Kiemelt szakterületek

Adatvédelem Adójog EU jog Franchising Információtechnológia (IT) Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Környezetvédelmi jog M&A Munkajog Pereskedés és Vitarendezés Polgári jog Szellemi Tulajdonjog (IP) Társasági jog Versenyjog
E-mail cím: jobs@dkkrpartners.com

Hosszú bemutatkozás

Nekünk az ügyfeleink a legfontosabbak, nekik pedig a saját tevékenységük, jellemzően a megújuló energia ipar, építőipar, kereskedelem, informatika, egyéb szolgáltatás vagy akár a kreatívipar területén.

Az ügyfeleink szeretik, ha precíz, pontos, gyakorlatias tanácsot adunk, és megoldjuk minden problémájukat. Szeretik, ha egyszerűen, érthetően fogalmazunk és mindig határidőben teljesítünk. Szeretik azt, hogy bennünket nemzetközi ügyekkel is megbízhatnak. Szeretik, hogy jól beszélünk angolul. Szeretik, hogy meglátjuk a lényeget, és a probléma megoldására fókuszálunk. Szeretik, hogy megértjük az üzleti igényeiket és a jogi területtel inkább támogatjuk az üzletmenetet. Szeretik, hogy őket is megértjük és rugalmasak, közvetlenek vagyunk. Szeretik még azt is, hogy önállóan dolgozunk és proaktívak vagyunk, hogy ők tényleg csak a saját üzletükre koncentrálhassanak. Mi is a saját üzletünkre koncentrálunk. Arra, hogy az ügyfeleink jogi területét kiszolgáljuk. Mi ebben vagyunk jók. Az ügyfelek ezért szeretnek minket.

A DKKR Partners az ARCLIFFE hálózat társult tagja. Az ARCLIFFE nemzetközi háttérrel és tapasztalattal rendelkező szenior ügyvédek által újonnan létrehozott ügyvédi irodák hálózata Közép-Kelet Európában: Bulgáriában, Cipruson, Lengyelországban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában és a Csehországban. További információ: www.arcliffe.com.

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adatvédelem Adójog EU jog Franchising Információtechnológia (IT) Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Környezetvédelmi jog M&A Munkajog Pereskedés és Vitarendezés Polgári jog Szellemi Tulajdonjog (IP) Társasági jog Versenyjog

DKKR Partners ügyvédi társulás - Elérhetőségek

E-mail cím: jobs@dkkrpartners.com

Kapcsolatfelvétel a céggel