Komplex megoldások szolgáltatója, nemzetközi háttérrel és helyi szakértelemmel.

Az Ecovis Hungary Legal  a 75 országban 7500 munkatárssal működő Ecovis nemzetközi tanácsadói hálózatának magyar tagja 2005 óta. Teljes körű jogi szolgáltatást nyújtunk, dinamikusan fejlesztünk új üzletágakat, és komplex megoldásokat kínálunk az ECOVIS HUNGARY cégcsoport pénzügyi szakterületeivel együttműködve. A legnagyobb hazai ügyvédi irodák közé tartozva folyamatos innovációval igazodunk ügyfeleink elvárásaihoz és igyekszünk lépést tartani a legaltech fejlődésével.

Kiemelt szakterületek

Adatvédelem EU jog Gyógyszerjog Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Környezetvédelmi jog Közigazgatási jog M&A Munkajog Nemzetközi magánjog Pereskedés és Vitarendezés Polgári jog Társasági jog Versenyjog

További szakterületek

bánya- és energia jog bizalmi vagyonkezelés fogyasztóvédelem követeléskezelés közbeszerzési jog Personal Tax Services reklámjog
Telefonszám: +36 1 439 11 66
E-mail cím: hungary@ecovis.hu

Hosszú bemutatkozás

Irodánk 1991-ben egy tizedik emeleti panellakás-irodából indult egy alapító ügyvéddel és egy jelölttel. 2018-ban már egy hatszáz négyzetméteres irodában működött az Ecovis Hungary Legal ötven munkatárssal, a nemzetközi háttérrel rendelkező irodák közül - az ügyvédek számát tekintve - a hatodik legnagyobbként.

A gazdasági jog teljes területét lefedjük szolgáltatásainkkal. Kiemelt szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezünk a közbeszerzési jog, a bányajog és a követeléskezelés területén, és dinamikusan fejlesztünk új üzletágakat, mint pl. a bizalmi vagyonkezelés és a mediáció. Emellett komplex megoldásokat is kínálunk együttműködve a cégcsoportunk adózási, könyvelő és könyvvizsgáló szakértőivel.

Megbízói körünk vegyes és kiegyensúlyozott, a nemzetközi és hazai ügyfeleink a nagy kereskedelmi bankoktól a gyógyszercégen keresztül az energia szektorban működő vállalatokig számos iparágat képviselnek.

Modern informatikai rendszerünk egyedi és könnyen kezelhető: saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerünk, az IroDATA, napi tevékenységünk minden részletében támogatást nyújt, professzionális követeléskezelő szoftverünk, az EcoDATA, pedig ügyfélspecifikus felületek létrehozására is alkalmas.

Kettősség jellemez bennünket: a nemzetközi hálózat és háttér támogatás jelenléte mellett a hazai szervezet családias, a kollégák nem vesznek el egy nagy szervezet különböző területein a folyamatokban. A munkacsoportok specializációja nem csupán 1 szakirányra vonatkozik, szélesebb körű tapasztalatokat lehet szerezni. Igény esetén van átjárás más munkacsoportba is.  A mentorálás folyamatos, eseti és negyedéves érdemi visszacsatolásokkal. Fiatal kollégáink szakmai munkát végeznek, mivel a különböző munkacsoportok megfelelő asszisztenciával rendelkeznek az egyéb feladatokra (pl. kávéfőzés, hivatalba járás). Az ügyfelekkel folytatott megbeszéléseken szívesen bevonjuk a tehetséges ügyvédjelölteket a tárgyalási helyzetekbe, hogy mielőbb gyakorlati tapasztalatra tegyenek szert. Rendszeresen fogadunk gyakornokokat is, jellemzően hosszabb időre, tanulni és érdemi munkát végezni jönnek hozzánk.

Irodánkban komolyan vesszük a karriertervezést, hosszú távon számítunk a kollégákra: a jelöltből senior jelölt, majd alkalmazott ügyvéd lehet nálunk, később csoportvezető, és nagy tapasztalattal, plusz kiváló eredményekkel akár partner és senior partner is. A partnerek között 3 olyan kollegával is együtt építjük az Ecovist, aki az irodában kezdte ügyvédjelöltként a karrierjét. Az Ecovis Hungary Legal a képzési költség jelentős részének átvállalásával, rövid és hosszú távú célok mentén is támogatja a kollégák szakmai továbbképzését. Szakvizsgára készülő munkatársainkat szabadsággal is támogatjuk. A szakmai publikációknak tág tere van irodánk életében: szakmai szervezetek támogatásával működtetünk saját tematikus blog oldalakat közbeszerzés és bányajog területeken, a Vezinfóval közösen a Jogadó Blogot, ill. szakértői partnerként is publikálnak kollégáink a Wolters Kluwer jogászvilág.hu/Cégvilág oldalán, és az Arsboni Üzlet & Jog rovatában. Blogjainkból válogatott cikkek olvashatóak a Budapesti Kereskedelemi és Iparkamara felületein is. Aktuális témákat lefedő belső képzéseinkre számos esetben hívunk külsős szakértőket is előadónak. Szakmai híreinket rendszeresen közzétesszük a LinkedInen.

A közösségi programjaink szervezett és spontán formában is sokrétűek: Évente egyszer csapatépítő napot tartunk a teljes Ecovis Hungary cégcsoport részvételével, jellemzően szabadtéri, kirándulásos eseményen, decemberben pedig közös karácsonyi rendezvénnyel zárjuk az üzleti évet. Az ügyvédjelöltek évente egyszer szerveznek nagyobb saját programot, melyet az iroda anyagilag támogat. Ezen kívül rendszeresek a munkacsoportok közös ebédjei, és a jelöltek csapata is eljár együtt ebédelni a környékbeli helyekre. Az üzleti sikereket és a kiemelkedő teljesítményeket is megünneplik a csoportok. Születésnapoknak és eredményes vizsgáknak is együtt örülünk. Ecovis színekben saját focicsapatunk van, mely a BÜK bajnokságán évről évre egyre jobb eredményt ér el, legutóbb a 6. helyezettek lettünk. Eseti jelleggel is összejönnek kollégáink focizni évente többször, és a futás kedvelői is rendszeresen képviselik az Ecovist sporteseményeken. Havonta 2 alkalommal irodai jógával töltődhetnek fel kollégáink. Bármilyen új kezdeményezés is elindítható az Ecovis Ötletládába leadott javaslatokkal. A társadalmi felelősségvállalás évek óta szerves része irodánk életének, kollégáink egyéni szerepvállalásával és pénzadománnyal is segítjük kerületünk és tágabb környezetünk rászorulóit. Művészeti mecenatúraként a pályakezdő magyar képzőművészek támogatásában is szerepet vállal az Ecovis Hungary Legal tulajdonosi köre.

Ami különleges irodánkban:

  • 2017-ben elindítottuk az Ecovis Muskétás-díjat: Az iroda munkatársainak titkos szavazatai alapján 4 kategóriában díjazzuk az adott év legjobbjait: ügyvédjelölt, alkalmazott ügyvéd, partner ügyvéd, back office munkatárs.
  • ECOM – a vezetői döntések munkavállalói fóruma. Az önként jelentkezők közül választott reprezentatív képviselők véleményezik a vezetőség új elképzeléseit, fejlesztéseit a megvalósítás előtt, ill. beterjesztik a munkavállalók javaslatait is. Mindenkinek lehetősége van formálni az iroda jövőjét!
  • Az Ecovis Ötletláda akár névtelen kritikát is befogad, de az építő ötleteknek azért jobban örülünk.
  • Kortárs képzőművészeti gyűjteményünk az iroda helyiségeinek dekorációja.
  • Minden szerdán gyümölcs-napot tartunk, minden hónap utolsó péntekén pedig pizza-nap van! A konyhákban gyümölcskosarakat kapnak kollégáink szabad fogyasztásra, és a pizza-napi ebédet is az iroda rendeli.

Videó az iroda mindennapjairól

Ünnepi üdvözlet 2017

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adatvédelem EU jog Gyógyszerjog Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Környezetvédelmi jog Közigazgatási jog M&A Munkajog Nemzetközi magánjog Pereskedés és Vitarendezés Polgári jog Társasági jog Versenyjog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem teljesítményarányos jövedelem prémium juttatás fitnesz bérlet irodai mentorálás tréningek, továbbképzések légkondi

Ecovis Hungary Legal - Elérhetőségek

Telefonszám: +36 1 439 11 66
E-mail cím: hungary@ecovis.hu

Kapcsolatfelvétel a céggel