fbpx

Az Equinox Tender-t 2010-ben hozta létre az Equinox Consulting Kft., valamint Dr. Csizmadia Péter. A társaság megalapításával az alapítók célja az volt, hogy a pályázati támogatások folyamatának teljes projektciklusát lefedő integrált szolgáltatás- és tudásközpont jöjjön létre az Equinox-cégcsoport égisze alatt.

Kiemelt szakterületek

Kereskedelmi jog / gazdasági jog Közigazgatási jog Polgári jog

További szakterületek

Közbeszerzési jog
E-mail cím: info@equinoxtender.hu

Hosszú bemutatkozás

Az Equinox Tender Kft. professzionális közbeszerzési és stratégiai tanácsadói szolgáltatásokat nyújt mind a köz-, mind a magánszféra területén, hazai és külföldi ügyfelek részére is. Portfoliónk meghatározó részét képezi ingatlanfejlesztési projektek komplex közbeszerzési lebonyolítása, az informatikai szektorban végzett közbeszerzési és jogi tanácsadási tevékenység, továbbá uniós és hazai forrásból megvalósuló fejlesztések, valamint a komplex, ágazati megközelítésű projektek szakmai háttértámogatása.

Vállalkozásunk megalapítása óta tevékenységünk mérete, összetettsége folyamatosan bővül, az egyetlen, ami nem változott, az a minőséghez való viszonyunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink visszajelzése alapján is munkatársaink kvalitása és szakmai munkánk színvonala is a tanácsadói iparág legmagasabb elvárásainak megfelelő. Ezért fontos számunkra, hogy olyan kollégákkal dolgozunk, akik nyitottak a folyamatos fejlődésre, rugalmas, kreatív gondolkodásra és önálló munkára.

 

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Kereskedelmi jog / gazdasági jog Közigazgatási jog Polgári jog

Egyéb jellemzők

modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem irodai mentorálás (esetenként/részben) otthonról végezhető munka céges telefon laptop

Equinox Tender Közbeszerzési Tanácsadó és Lebonyolító Kft. - Elérhetőségek

E-mail cím: info@equinoxtender.hu

Kapcsolatfelvétel a céggel