Az EY egyike a világ vezető könyvvizsgáló, adó-, tranzakciós és üzleti tanácsadást nyújtó vállalatainak. Cégünk 1989 óta nyújt szakmai szolgáltatásokat Magyarországon, jelenleg közel 700 fővel folytatja tevékenységét. Világszerte 150 országban 260.000 munkatárs szakértelmét tudhatjuk magunkénak.

Célunk az EY-nál az, hogy egy jobban működő világot építsünk.

Azért dolgozunk, hogy az általunk nyújtott minőségi szolgáltatásokkal segítséget nyújtsunk az üzleti világ iránti bizalom megerősítésében Magyarországon és nemzetközileg. Olyan kivételes vezetők kerülnek ki munkatársaink közül, akik kiemelkedő szerepet játszanak egy jobban működő világ felépítésében.

Kiemelt szakterületek

Adatvédelem Kereskedelmi jog / gazdasági jog Közigazgatási eljárási jog Közigazgatási jog M&A Munkajog Pénzügyi jog Polgári eljárásjog Polgári jog Versenyjog
E-mail cím: Dora.Brunczwik@hu.ey.com

Hosszú bemutatkozás

Cégünk két nagy területen nyújt elhelyezkedési lehetőséget a joghallgatók és jogászok számára, az egyik az Ügyvédi irodánk, a másik pedig az Adótanácsadó üzletágunk.

Ügyvédi Iroda

Nemzetközi fókuszú ügyvédi irodaként nyitottak vagyunk az új jogász tehetségek megismerésére. Irodánk csapata dinamikusan fejlődik, aki nálunk építi karrierjét, az megtapasztalhatja egy globális és multidiszciplináris szervezet minden előnyét.

Várjuk jelentkezésed, ha kiváló jogi végzettséged mellett jól beszélsz angolul, ténylegesen nemzetközi és exkluzív ügyfélkörrel szeretnél dolgozni, ahol többirányú szakmai fejlődési lehetőséget találsz. Jelentkezz, ha jellemző Rád az “out of the box” gondolkodás – a szakmai fejlődés mellett lehetőséged nyílik együtt dolgozni az EY adó- és üzleti tanácsadásban kiemelkedő szakértőivel is.

EY Law – az iroda igazi csapatmunkával és tényleges felelősségvállalási lehetőséggel. Jogi irodánkban, a Vámosi-Nagy Ernst & Young Ügyvédi Irodánál jelenleg több, mint 40 munkatársunk dolgozik, és a kezdetben kizáróan adójogi területtel foglalkozó szervezet profilja számos más jogi területtel is bővült. (lásd lentebb)

 

Adótanácsadás:

Adótanácsadó üzletágunk ügyfelei között tudhat számos nagy presztízsű hazai és nemzetközi vállalatot. A világ több mint 140 országában működő irodáink adószakértőivel együttműködve segítünk ügyfeleinknek eligazodni a folyamatosan változó magyar és nemzetközi adószabályok bonyolult világában olyan globális megoldások és adóstratégiák kidolgozásával, amelyek igazodnak ügyfeleink összetett üzleti igényeihez. Adótanácsadó csoportunkon belül nem csak egy nagyon átfogó, általános adózási tudást sajátíthatsz el, hanem az üzletág strukturális felépítésének köszönhetően szakértőjévé válhatsz egy-egy adónemnek is.

 

Célunk egy jobban működő világ kialakítása

– egy olyan környezeté, amelyben nő az üzleti világ iránti bizalom, fenntartható a növekedés, a tehetséggondozás valamennyi formája érvényesül, az együttműködéseket pedig valódi mélység jellemzi.

Munkatársaink visszajelzései szerint befogadó munkakultúránknak, globális tapasztalatunknak és a minőséget szem előtt tartó megközelítésünknek köszönhetően az EY olyan munkahely, ahol nemcsak dolgozni jó, de a karrierépítésre is kiváló lehetőség nyílik.

 

Arra törekszünk, hogy vállalati kultúránk világszerte bárhol példaként szolgáljon másoknak: Egy olyan kultúra, amelyhez szívesen csatlakoznak és ragaszkodnak kimagasló képességű emberek, akiknek személyes fejlődése és kibontakozása hozzájárul ahhoz, hogy ügyfeleinknek egyre jobb szolgáltatást nyújthassunk.

 

"Ha Te is elhivatott vagy és értékes tudásra vágysz, akkor csatlakozz az EY-hoz, ahol a legkiválóbbakkal dolgozhatsz együtt mindennapos kihívást biztosító, izgalmas ügyfélmunkákon. Tégy szert egy olyan tudásra, amelyből egy életen át profitálhatsz."

 

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adatvédelem Kereskedelmi jog / gazdasági jog Közigazgatási eljárási jog Közigazgatási jog M&A Munkajog Pénzügyi jog Polgári eljárásjog Polgári jog Versenyjog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos belvárosi iroda modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem prémium juttatás cafeteria irodai mentorálás tréningek, továbbképzések neves ügyfelek (esetenként/részben) otthonról végezhető munka céges telefon korlátlan kávéfogyasztás laptop csapatépítők légkondi masszőr

Ernst & Young - Elérhetőségek

E-mail cím: Dora.Brunczwik@hu.ey.com

Kapcsolatfelvétel a céggel