A budapesti Wolf Theiss Faludi Erős Ügyvédi Iroda az osztrák központú Wolf Theiss csoport tagja.

Több mint 60 évvel ezelőtt Bécsben Peter Karl Wolf és Andreas Theiss indították útjára az irodát, akkor még mit sem sejtve arról, hogy pár évtized alatt a közép- és kelet-európai, valamint a délkelet-európai régió egyik legnagyobb irodájává fejlődik. Jelenleg háromszáznál is több jogász dolgozik különböző szakterületeken a Wolf Theiss irodáiban a régió 13 országában.

Kiemelt szakterületek

Adójog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Környezetvédelmi jog Közigazgatási eljárási jog Munkajog Nemzetközi magánjog Pénzügyi jog Polgári eljárásjog Polgári jog Társasági jog Versenyjog
Telefonszám: 061 484 8819
E-mail cím: judit.baber@wolftheiss.com

Hosszú bemutatkozás

A Wolf Theiss Faludi Erős Ügyvédi Iroda csapatát tehetséges ügyvédek és kiváló szakemberek alkotják, melynek igazi esszenciáját a földrajzilag és kulturálisan sokszínű háttér adja. Az eredmény pedig egy igazán különleges munkahely egy csipetnyi nemzetközi ízvilággal, amely izgalmas, kihívásokkal teli és inspiráló munkakörnyezetet kínál.

Az iroda a teljesség igénye nélkül az alábbi kiemelten rangos elismerésekben részesült:

  • The Lawyer - Law Firm of the Year: Central Europe, 2010 & 2014
  • The Lawyer - Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans, 2009, 2012 & 2015
  • Chambers - Central & Eastern European Law Firm of the Year, 2017
  • IFLR - Hungarian Law Firm of the Year, 2009
  • IFLR - European Restructuring Deal of the Year, 2017
  • Mergermarket Award - CEE M&A Legal Advisor of the Year, 2016
  • 2nd place in the category "Employee Development (PMN Management Awards, 2018) 2nd place in the category "Business Development" (PMN Management Awards, 2016) 2nd place in the category "Communication" (PMN Management Awards, 2016)
  • Financial Times - Highly Commended in the category "Innovation in Business Development and Knowledge Sharing" (FT Innovative Lawyer Awards, 2016)
  • Financial Times - Highly Commended in the category "Innovation in M&A" (FT Innovative Lawyer Awards, 2016)
  • Financial Times - Highly Commended in the category "Innovation in Corporate Strategy" (FT Innovative Lawyer Awards, 2014 & 2013)

 

A legrangosabb díjat az irodának az International Financial Law Review által 2009-ben odaítélt Hungarian Law Firm of the Year jelenti.

 

A folyamatos siker és elismerések hátteráről Dr. Kenyeres László, az energiajogi csoport vezetője az alábbiakat mondta: "A kiemelkedő szakmai minősítéshez az adott gazdasági területen tevékenykedő szakemberek (és köztük persze a jogásztársak) elismerő véleménye szükséges. Ezért a legfontosabb, hogy legyen az adott szakterületre specializálódott kollégáknak kellő ambíciója, szorgalma és kitartása, továbbá ki tudják vívni az iparágban dolgozó jogásztársaik és az adott gazdasági területen dolgozó más szakmák (pl. közgazdászok, mérnökök, menedzserek) tiszteletét. A jó szakjogász tehát ismeri az általa támogatott terület működési mechanizmusait és figyel az új trendekre. És persze egyedül nem megy: olyan folyamatos belső képzésre és a tudás-megosztására van szükség, mely kifejezetten elősegíti a fiatal kollégákkal épülő munkacsoport közös és tartós sikerét. A ranglista elejére kerülni persze jelentős eredmény, de ott maradni, nos az még komolyabb feladat, sőt szenvedély."

 

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adójog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Környezetvédelmi jog Közigazgatási eljárási jog Munkajog Nemzetközi magánjog Pénzügyi jog Polgári eljárásjog Polgári jog Társasági jog Versenyjog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos belvárosi iroda modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem cafeteria irodai mentorálás tréningek, továbbképzések neves ügyfelek céges telefon korlátlan kávéfogyasztás csapatépítők légkondi

Wolf Theiss Faludi Erős Ügyvédi Iroda - Elérhetőségek

Telefonszám: 061 484 8819
E-mail cím: judit.baber@wolftheiss.com

Kapcsolatfelvétel a céggel

wolf-theiss-faludi-ers-gyvdi-iroda-arsboni-karrier