fbpx

A klasszikus ügyvédi hagyományokban gyökerező munkastílust ötvözzük a 21. század modern tanácsadói kihívásaival. Az Alliott Group kizárólagos magyarországi tagjaként Kkv-k magyar és nemzetközi, Big4 szintű támogatójaként komplex szolgáltatások ellátására képes irodaként látjuk magunkat a közeljövőben Magyarországon és a világ közel 70 országában.

Kiemelt szakterületek

Adójog Ingatlanjog M&A Munkajog Polgári jog Társasági jog
E-mail cím: info@feherlegal.hu

Hosszú bemutatkozás

Kis és nagy ügyfeleinket ugyanolyan elhivatottsággal segítjük üzleti céljaik megvalósításában, legyenek külföldi cégek leányvállalatai, vagy magyar startup vállalkozások.

Munkatársaink nagy részével nagyon régóta dolgozunk együtt, és ennek megfelelően megbecsüléssel és tisztelettel bánunk velük. A folyamatos szakmai fejlődés nálunk nem csak üres szlogen, külföldi képzéseket és továbbképzéseket is támogatunk. Ügyvédjelöltjeinket a szakvizsgára való felkészülésben a rendes szabadságon felüli szakvizsga-szabadsággal segítjük.

A munkás hétköznapok mellett a közös lazításra is marad idő: kirándulunk, vagy együtt megyünk el valamilyen sport- vagy kulturális rendezvényre, de a közös ebéd sem ritka. Sőt, olyan is van, hogy egyik kollégánál lazítunk együtt.

Hiszünk abban, hogy sikereink alapján erkölcsi kötelességünk, hogy erőnkhöz mérten visszaadjunk valamit a társadalomnak. Ennek érdekében karácsonykor irodai adománygyűjtéseket rendezünk.

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adójog Ingatlanjog M&A Munkajog Polgári jog Társasági jog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos belvárosi iroda modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet irodai mentorálás tréningek, továbbképzések neves ügyfelek

Fehér és Társai Ügyvédi Iroda - Elérhetőségek

E-mail cím: info@feherlegal.hu

Kapcsolatfelvétel a céggel