fbpx

A Hiventures küldetése, hogy segítse a jelen és jövő innovatív elképzeléseit, és ezzel hozzájáruljon egy fenntartható és értékteremtő startup ökoszisztéma kialakulásához Magyarországon.

E-mail cím: jelentkezes@hiventures.hu

Hosszú bemutatkozás

Állami tulajdonú kockázati tőketársaságként, valamint az MFB Csoport tagjaként Európai Uniós és saját forrásból, 50 milliárd forintnyi tőkével segítjük a hazai innovatív vállalkozásokat és startupokat inkubációs, magvető és növekedési befektetési életszakaszokban. Ebben a folyamatban szakmai támogatóink a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, valamint a Magyar Fejlesztési Bank Zrt.

Tevékenységünk során törekszünk hosszú távú, stratégiai együttműködéseket kialakítani a hazai, illetve régiós startup ökoszisztéma szereplőkkel, kiterjedt mentorhálózatunkkal folyamatos szakmai támaszt nyújtunk az inkubációs fázisban lévő támogatott vállalkozásaink számára. A Hiventures működésével hozzájárul a hazai vállalkozásalapítás ösztönzéséhez, startup közösség és piac edukálásához, a fiatal tehetségek kibontakozásához, valamint Magyarország hazai és nemzetközi versenyképességének növeléséhez.

Rólunk címszavakban

Hiventures - Elérhetőségek

E-mail cím: jelentkezes@hiventures.hu

Kapcsolatfelvétel a céggel