fbpx

Az üzleti gondolkodást mindig előtérbe helyezve, több mint két évtizede állunk jogi szaktudásunkkal és tapasztalatunkkal a gazdasági szereplők szolgálatában. Irodánk mára egy jelentős, folytonosan fejlődő és növekvő, innovatív és sikeres jogi csapattá vált. Elkötelezettek vagyunk a minőségi és személyre szabott jogi szolgáltatások nyújtásában és hiszünk abban is, hogy hazai és nemzetközi ügyfeleinknek egyaránt rugalmas hozzáállásra, hatékony és gyakorlatias megoldásokra van mindenekelőtt szüksége. Piacvezető banki, finanszírozási és tőkepiaci csoportunk mellett a gazdasági jogi szolgáltatások teljes körét nyújtjuk és a European Law Firm tagjaként mindig készen állunk a nemzetközi, illetve határokon átnyúló ügyletek támogatására is.

Kiemelt szakterületek

Adatvédelem Adójog Befektetésvédelem EU jog Információtechnológia (IT) Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Környezetvédelmi jog M&A Munkajog Pénzügyi jog Pereskedés és Vitarendezés Polgári eljárásjog Polgári jog Szabálysértési jog Szellemi Tulajdonjog (IP) Társasági jog Versenyjog
E-mail cím: info@kapolyi.com

Hosszú bemutatkozás

Ügyvédi Irodánk a gazdasági élet csaknem valamennyi területére kiterjedő jogi szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára. Elsődleges működési területünk a pénz- és tőkepiac. Ügyfeleink között számos, a pénz- és tőkepiacon tevékenykedő szervezet, így befektetési vállalkozás, befektetési alap és alapkezelő, kockázati tőkealap-kezelő társaság található, számukra elsősorban tevékenységeik engedélyezésével, belső szabályozásukkal, valamint az általuk eszközölt befektetésekkel, akvizíciókkal, illetőleg egyéb értékpapír-tranzakciókkal kapcsolatos jogi tanácsadást nyújtunk.

A fentieken túlmenően Ügyvédi Irodánk elsősorban az ingatlanjog, a társasági és gazdasági jog, vállalatfelvásárlások, egyesülések és egyéb üzleti tranzakciók, a szellemi alkotások joga, az informatika, a nemzetközi kereskedelem, a beruházások, a munkajog, a versenyjog és a fogyasztóvédelem területén nyújt jogi támogatást, és számos polgári peres-, választottbírósági- és cégeljárásban látunk el képviseleti tevékenységet.

Ügyfeleink körében jellemzően hazai és külföldi vállalkozások találhatók, de belföldi és külföldi magánszemélyek részére is nyújtunk jogi szolgáltatásokat.

Ügyvédi Irodánk tagja a European Law Firm elnevezésű szervezetnek, amely 29 különböző európai országban működő független ügyvédi irodát tömörít annak érdekében, hogy a társult ügyvédi irodák ügyfelei hatékony és professzionális jogi támogatásban részesüljenek saját országukon kívüli tevékenységeik során is.

2017 januárjától irodánk a Magyarországi Brit-és Német Kereskedelmi Kamara tagja.

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adatvédelem Adójog Befektetésvédelem EU jog Információtechnológia (IT) Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Környezetvédelmi jog M&A Munkajog Pénzügyi jog Pereskedés és Vitarendezés Polgári eljárásjog Polgári jog Szabálysértési jog Szellemi Tulajdonjog (IP) Társasági jog Versenyjog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos belvárosi iroda modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem irodai mentorálás tréningek, továbbképzések neves ügyfelek korlátlan kávéfogyasztás csapatépítők légkondi

Kapolyi Ügyvédi Iroda - Elérhetőségek

E-mail cím: info@kapolyi.com

Kapcsolatfelvétel a céggel