fbpx

KCG Partners Ügyvédi Társulás egy nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező budapesti ügyvédi iroda, amely magas színvonalú jogi szolgáltatásokat nyújt elsősorban a társasági jog, az M&A, a projekt & energiajog, az ingatlanjog, az adójog, a munkajog, a peres jog, az adatvédelem, valamint a pénzügyi jog területein.

Kiemelt szakterületek

Adatvédelem Adójog Ingatlanjog Munkajog Pénzügyi jog Pereskedés és Vitarendezés Polgári eljárásjog Társasági jog
E-mail cím: info@kcgpartners.hu

Hosszú bemutatkozás

  • A 2014-ben alakult KCG Partners Ügyvédi Társulás azonos értékrendet képviselő, elhivatott ügyvédek együttműködésének az eredménye, akik őszintén hisznek abban, hogy az emberi tényező a legfontosabb érték. Munkatársaink alkotják együttműködésünk motorját, és jelentik közös sikereink kulcsát. A stílus, az elkötelezettség és a hitelesség csak néhány az általunk vallott értékek közül. Célunk, hogy alakítsuk és vezessük a magyar jogi piacot, szakterületeinken piacvezető ügyvédi iroda legyünk. Újító megoldásokkal feszegetjük a határokat, aktív szerepet vállalva az élő jog alakításában, ezzel is támogatva ügyfeleinket az üzleti sikerek elérésében. Meggyőződésünk, hogy a proaktív, gyors, együttműködő hozzáállás és a kimagasló szakmaiság kivívja ügyfeleink elismerését és elégedettségét. Szakmai erőfeszítéseink eredményeképp az ügyvédi irodákat rangsoroló "The Legal 500" listán 2015-ben és 2016-ban is "Leading Firm" elismerést szereztünk.

 

  • A pénzügyi piacok, a gyógyszergyártás, a mezőgazdaság és a szállítmányozás területén meghatározó európai cégek bizalmát tudhatjuk magunk mögött. Büszkék vagyunk rá, hogy egy vezető európai pénzintézet teljes körű peres képviseletét láttuk el egy 2 millió euró ügyértékű persorozatban ügyfelünk jogainak sikeres képviseletével.

 

  • Ügyvédeink és ügyvédjelöltjeink valamennyien folyamatosan fejlesztik a tudásukat (LL.M., MBA, szakjogász képzések, stb.), amelyet anyagi és munkaidőbeli támogatással ösztönzünk. Jelöltjeink a sikeres felkészülés érdekében pedig két hét fizetett szakvizsga-szabadságot vehetnek igénybe.

 

  • Még a legizgalmasabb munkát is meg kell szakítani egy kis feltöltődéssel! Rendszeresen szervezünk csapatépítő programokat. Tavaly például havi rendszerességgel, minden hónap utolsó csütörtök estéjén szerveztünk összejövetelt, két hónap kivételével, amikor is teljes napos csapatépítésen vettünk részt. Az egyhangúan elfogadott csapatépítő koncepció szerint, mindenki választott magának egy hónapot és abban a hónapban ő vállalta megszervezni a csapatépítést. A szervezők így átérezhették a közösségi programszervezéssel járó feladat komolyságát és az azzal járó felelősséget, de ez lehetőséget adott arra is, hogy mindenki belevigye a saját személyiségét a közösség felépítésébe, erősítésébe. Ebben az évben azt a koncepciót fogadtuk el, hogy csapatépítőt nem havonta, hanem kéthavonta szervezünk, viszont ezek már profi szakemberek bevonásával megvalósuló közösségépítő programok.

 

  • A spontán meginduló közös programok sem ritkák nálunk. Közös ebédek gyarkan szerveződnek a közeli helyeken, különös tekintettel arra, hogy az iroda az V. kerület szívében van, így sok, igényes gasztronómiát képviselő hely van a közelben, elérhető áron is! Volt már arra is példa, hogy a K&H félmaraton váltón is elindultunk, de futball VB-k esetén például irodai tippjáték is szerveződött. 🙂

 

  • Irodánk elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás mellett. Havonta, bizonyos számú, ingyenes tanácsadói munkával segítjük a miskolci Szimbiózis Alapítvány munkáját. Az Alapítvány meggyőződése szerint a fogyatékossággal élők (különös tekintettel az értelmileg akadályozottakra és az autizmussal élőkre) képesek értékteremtő munkával hasznos tagjaivá válni a társadalomnak. A „szimbiózis” minden érintett fél azon egyenrangú partnerségben létrejövő együttműködését jelképezi, ahol képességeinkhez mérten a közösség javára munkálkodunk együtt. A KCG Partners ezt az egyenrangú partnerségben létrejövő együttműködést támogatja szakértelmével, hiszünk abban, hogy így tudjuk a lehető legjobban a közösség javát szolgálni.

 

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adatvédelem Adójog Ingatlanjog Munkajog Pénzügyi jog Pereskedés és Vitarendezés Polgári eljárásjog Társasági jog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos belvárosi iroda modern, felszerelt iroda versenyképes jövedelem irodai mentorálás neves ügyfelek csapatépítők légkondi

KCG Partners - Elérhetőségek

E-mail cím: info@kcgpartners.hu

Kapcsolatfelvétel a céggel