A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda (a volt Köves Clifford Chance) a magyarországi jogi tanácsadói piac megbecsült és több területen piacvezető szereplője. Az iroda az 1990-es évek eleje óta van jelen Magyarországon, jelenleg  40 fős jogászi és 9 fős partneri létszámával, egyike a hazai legnagyobb és legrégebben alapított független nemzetközi ügyvédi irodáknak.

Kiemelt szakterületek

Befektetésvédelem Ingatlanjog M&A Munkajog Pénzügyi jog Pereskedés és Vitarendezés Társasági jog Versenyjog

További szakterületek

Fogyasztóvédelmi jog Fúziók és felvásárlások Szellemi tulajdon joga Adójog Telekommunikáció Média és technológia Szabályozott iparágak és compliance
Telefonszám: + 3614291300
E-mail cím: Orsolya.Udvardi@lakatoskoves.hu

Hosszú bemutatkozás

Büszkék vagyunk arra a tudásra, amelyet ügyvédeink nálunk szereznek meg. Jogászaink kitűnő egyetemi háttérrel rendelkeznek, nemzetközi tapasztalattal bírnak és gyakorlatiasan közelítik meg a feladatokat. Gyorsan és lényegre törően elemezzük a felmerült kérdéseket és alapos, mélyreható mérlegelés során alakítjuk ki a javaslatainkat. Megbízóinkat egyedileg kidolgozott tanácsokkal segítjük.

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy az érvényes jogi keretek között nagyon sokszor innovatív és új javaslatokkal élünk. Nyitott és kreatív gondolkodásunknak köszönhetően számos kifinomult jogi intézmény meghonosításában vettünk részt.

Magyarországon az üzleti élet az elmúlt két évtizedben gyakran izgalmasnak és sokszor komoly kihívásokkal terhesnek bizonyult. Ez a jövőben is így lesz.

Immár két évtizednyi tudással és tapasztalattal felvértezve dolgozunk jelenlegi ügyfeleinkkel és e tudás birtokában várjuk jövendő ügyfeleinket is.

Hangsúlyt fordítunk fiatalabb kollégáink késségeinek fejlesztésére is. Irodánkban a jogi tudás elmélyítése mellett az ügyvédi munkához szükséges egyéb képességek, így az ügyfelekkel való professzionális kommunikáció elsajátítására is lehetősége van jelöltjeinknek és gyakornokainknak.

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Befektetésvédelem Ingatlanjog M&A Munkajog Pénzügyi jog Pereskedés és Vitarendezés Társasági jog Versenyjog

Egyéb jellemzők

dinamikus barátságos fiatalos belvárosi iroda modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem cafeteria fitnesz bérlet tréningek, továbbképzések neves ügyfelek céges telefon korlátlan kávéfogyasztás napi gyümölcsfogyasztás csapatépítők légkondi

Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda - Elérhetőségek

Telefonszám: + 3614291300
E-mail cím: Orsolya.Udvardi@lakatoskoves.hu

Kapcsolatfelvétel a céggel