fbpx

Kiterjedt állandó és eseti ügyfélkörrel rendelkező ügyvédi Iroda a BankCenterben.
Elismert és piacvezető szakértői műhely közbeszerzési területen, mellette számos egyéb jogterületen végzi tevékenységét.
2005 óta folyamatosan és töretlenül fejlődik és bővül, a legmagasabb minőségi színvonalat és a munkatársak képzését elsődlegesen szem előtt tartva.
Szakterületeink kiemelten a klasszikus ügyvédi tevékenység, közbeszerzési-jogi bonyolítási, tanácsadási és ellenőrzési tevékenység, pénzügyi jogi, ingatlanjogi tanácsadás.

Kiemelt szakterületek

Kereskedelmi jog / gazdasági jog Pénzügyi jog Polgári jog

További szakterületek

Közbeszerések
E-mail cím: pete.judit@nagyeskiss.hu

Hosszú bemutatkozás

Sosem elégszünk meg a szokásos megoldásokkal és a többször használatos tanácsokkal; célunk, hogy mindig az egyes ügyfelek sajátos igényeinek megfelelő, innovatív megoldásokat találjunk, melynek során nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfelekkel való közreműködésre. Akármilyen bonyolult, szokatlan vagy sürgős egy ügylet, mindig készen állunk arra, hogy ügyfelünket segítsük annak sikeres lezárásában. Ügyfeleink nagyra becsülik innovatív, értékes és ügyfél-orientált tanácsainkat.
Az Iroda ereje a szakterületek alapos ismeretében, a kemény munkában és ügyfeleink üzleti környezetének megértésében rejlik. Munkánk során az ügyféllel dolgozó ügyvédek bármikor fordulhatnak más területek szakértőihez, és így minden kérdésben elsőrangú tanácsot és magas színvonalú szolgáltatást nyújthatunk ügyfeleinknek.
Az Iroda kiterjedt szakértelme lehetővé teszi számunkra, hogy mindenre kiterjedő tanácsot nyújtsunk ügyfeleinknek egy-egy ügylet magyarországi és nemzetközi aspektusai tekintetében egyaránt. Munkanyelvünk a magyar, azonban kollégáink kiemelten az angol, kisebb részben pedig a német, olasz és szlovák nyelvterületeken is vállalnak konzultációt, munkavégzést.

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Kereskedelmi jog / gazdasági jog Pénzügyi jog Polgári jog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos belvárosi iroda modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem BKK bérlet neves ügyfelek (esetenként/részben) otthonról végezhető munka céges telefon korlátlan kávéfogyasztás laptop csapatépítők légkondi

Nagy és Kiss Ügyvédi Iroda - Elérhetőségek

E-mail cím: pete.judit@nagyeskiss.hu

Kapcsolatfelvétel a céggel