fbpx

Irodánk annak érdekében jött létre, hogy a partnerek kérdéseit összetetten megvizsgálva mindenre kiterjedő, ugyanakkor érthető és praktikus megoldásokat kínáljunk.

Meggyőződésünk, hogy a társaságoknak nem csak jogi tanácsadásra, hanem átlátható és a gyakorlatba ültethető, üzletileg és a társaság cégpolitikájában egyaránt megvalósítható válaszokra van szükségük, amik jogi szempontból is pontosak.

Ezért célunk, hogy minden esetben tágabb szemszögből vizsgáljuk meg a problémát, hogy adekvát visszajelzést adhassunk a hozzánk fordulóknak. Főként a gazdasági jog és a munkajog területén segítjük Ügyfeleinket a mindennapi működésük során felmerülő kérdéseik kapcsán.

Fiatalos és energikus csapatunk tagjai nem csak az irodában, hanem azon kívül is összehangoltan "játszanak".

Kiemelt szakterületek

Adatvédelem Civil szervezetek joga Kereskedelmi jog / gazdasági jog M&A Munkajog Polgári eljárásjog Polgári jog Társasági jog
E-mail cím: anna.papp@opussimplex.com

Hosszú bemutatkozás

Több, mint 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött, 2017-ben alapítottuk meg az Opus Legalt. Tevékenységünk során számos jogterületet felölelve nyújtunk tanácsadást hazai és nemzetközi ügyfeleinknek egyaránt. Ügyfeleink között megtalálhatóak a kis- és középvállalkozások, cégcsoportok, illetve magánszemélyek, akiket adatvédelmi, peres képviseleti, kereskedelmi, valamint társasági- és munkajogi kérdésekben támogatunk.

 

Irodánkat és vele együtt szolgáltatásunkat öt jellemzővel illetnénk. Ez a rugalmasság, specializáció, digitalizáció, átláthatóság és emberség.

Munkánk során arra törekszünk, hogy az ügyfél számára rugalmas és hatékony megoldást tudjunk nyújtani. Fiatalos csapatunkkal igyekszünk számukra több fajta lehetőséget felvázolni. Így támogatva őket felelős döntéseik meghozatalában.

Hogy e célunknak maradéktalanul eleget tudjunk tenni, számos jogterületre specializálódtunk. Ilyen például az adatvédelem, a peres képviselet, a kereskedelmi ügyek, valamint a társasági jog és a munkajog.  A több éves jogi tapasztalatunkat a gyakornokainknak és ügyvédjelöltjeink is szeretnénk átadni, úgy hogy már a kezdetektől bevonjuk őket az érdemi munkába.

Emellett folyamataink gördülékeny dinamikáját szem előtt tartva fordítunk figyelmet a digitalizációra. Az adminisztrálás terhét csökkentve nemcsak ügyfeleink és munkatársaink helyzetét könnyítjük meg, hanem a természetét is.

Tevékenységünket átlátható módon ütemezési terv szerint végezzük, ami egyúttal a tervezhetőséghez is hozzájárul. A rendszerszerűségből fakadó minőségi feladatvégzés pedig támogat minket abban az elvünkben, hogy a túlórázást elkerülve, biztosítva legyen a munka és magánélet egészséges egyensúlya.

Ismerd meg irodánkat közelebbről: Interjú az Opus Legal alapítóival.

 

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adatvédelem Civil szervezetek joga Kereskedelmi jog / gazdasági jog M&A Munkajog Polgári eljárásjog Polgári jog Társasági jog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos belvárosi iroda modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem prémium juttatás BKK bérlet irodai mentorálás tréningek, továbbképzések neves ügyfelek (esetenként/részben) otthonról végezhető munka céges telefon korlátlan kávéfogyasztás laptop csapatépítők

Opus Legal - Elérhetőségek

E-mail cím: anna.papp@opussimplex.com

Kapcsolatfelvétel a céggel