Nem egy ügyvédi iroda vagyunk, hanem egy új generáció jogi szolgáltatási cégcsoport, ahol a legkülönbözőbb jogi munkáktól a kormányzati kapcsolatokon keresztül egészen a legújabb technológiákig sok mindennel foglalkozunk. Ami összeköti ezeket a cégeket és munkáinkat, az a nemzetköziség, professzionalizmus és az innováció.

Kiemelt szakterületek

Agrárjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Környezetvédelmi jog Közigazgatási jog Munkajog Nemzetközi közjog Nemzetközi magánjog Pénzügyi jog Polgári eljárásjog Polgári jog Versenyjog

További szakterületek

Outsourcing legal department transformation legal innovative solutions legal/regulatory audit legal coaching public policy lobbying
Telefonszám: +36 70 342 95 44
E-mail cím: office@opl.hu

Hosszú bemutatkozás

Azért hoztuk létre az Orbán és Perlaki Ügyvédi Irodát (OPL), hogy egy független, nemzetközi csapatot alakítsunk, amivel képesek lehetünk Magyarországon a jogi piac átalakulásával járó folyamat élére állni.

Mi egy igazi nemzetközi iroda vagyunk. Több mint húsz magyar, lengyel, szlovák, horvát, román, brit és amerikai ügyvédünknek köszönhetően egyszerre vagyunk képesek regionális és multinacionális problémákon dolgozni, egyetlenegy helyről. Ez a rugalmasságunk tesz minket különlegessé Közép-Kelet Európában. Tehetséges és sokszínű csapatunk átlagéletkora csupán kicsivel van 30 év felett, ráadásul minden munkatársunk nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Így vagyunk képesek jobban megérteni korunk problémáit, és rugalmasan, proaktívan megoldásokat találni rájuk.

Csapatunk tagjai komplex kérdésekkel foglalkoznak, olyan szektorokon átívelve, mint a telekommunikáció, az ingatlanpiac, a foglalkoztatás vagy az M&A tranzakciók. Ezeken felül szakterületeink közé tartozik még a jogi szolgáltatások átalakulásának, az automatizációnak és a jogi innovációnak a vizsgálata, valamint az arra adott reakciók is.

Tanácsadó cégünkkel, az EXPLICO-val emellett segítünk ügyfeleinknek a kormányok közötti problémák megoldásában is. Szakértelmünk a közép-kelet-európai régió országainak kulturális, politikai és szabályozási környezetének alapos vizsgálatának köszönhető. Célunk, hogy ügyfeleinknek a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk, így nem csak jogászok, hanem volt közigazgatási tisztségviselők és közpolitikai szakértők is dolgoznak nekünk. Az EXPLICO a régióban piacvezetőnek számít a közpolitikai tanácsadás területén.

Miután a világ éppen hatalmas átalakuláson megy keresztül a digitalizációnak és a globalizációnak köszönhetően, így azt is felismerjük, hogy a jogi piac ennek a folyamatnak a része, ezért újfajta hozzáállásra van nekünk is szükségünk szolgáltatásaink nyújtásakor. Ennek a víziónak köszönhetően erősen hiszünk a rugalmas és kreatív kutatómunkában. Részvényesei vagyunk a világ egyik legnagyobb jogi kutatással foglalkozó cégének, a brit Paralaw Ltd-nek, amely rugalmasan nyújtja szolgáltatásait Londonban és Európa több más pénzügyi központjában.

Videó az iroda mindennapjairól

The mystery of the lost charger

Ismerd meg Budapest egyik legmenőbb irodáját, láss be a színfalak mögé. Exkluzív videó az OPL Attorneys mindennapjairól:)

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Agrárjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Környezetvédelmi jog Közigazgatási jog Munkajog Nemzetközi közjog Nemzetközi magánjog Pénzügyi jog Polgári eljárásjog Polgári jog Versenyjog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem teljesítményarányos jövedelem irodai mentorálás tréningek, továbbképzések neves ügyfelek (esetenként/részben) otthonról végezhető munka céges telefon korlátlan kávéfogyasztás napi gyümölcsfogyasztás laptop csapatépítők légkondi

További jellemzők

béren kívüli juttatások

Orbán and Perlaki Attorneys at Law - Elérhetőségek

Telefonszám: +36 70 342 95 44
E-mail cím: office@opl.hu

Kapcsolatfelvétel a céggel