fbpx

2009-ben azzal a céllal alapítottuk az OrienTax-et, hogy alternatívát biztosítsunk a Big4 és a kis adótanácsadó cégek piacán. Mára közel 30 kollégával dolgozunk együtt, ügyfeleink száma pedig meghaladja a 200-at.

A bevételi és létszámadatokat tekintve immár a Big4 tanácsadók utáni piac egyik legnagyobb  szolgáltatója vagyunk. Célunk az, hogy az adótanácsadás területén a legjobbak között tartsanak minket számon.

Kiemelt szakterületek

Adójog

További szakterületek

Adótanácsadás
E-mail cím: info@orientax.hu

Hosszú bemutatkozás

A 2009-ben alapított OrienTax a nemzetközi hálózatoktól független adótanácsadó cégek között Magyarország piacvezető szolgáltatója.

Ügyfeleink jellemzően jól ismert nemzetközi cégek magyarországi leányvállalatai, illetve nagy és közepes magyar vállalkozások . Ügyfeleink között számos iparág (agrár, gyógyszeripari, energiaipari, pénzügyi, telekommunikációs, IT, média stb.) prominens szereplője megtalálható. Egyértelműen piacvezetővé váltunk a media & entertainment iparágban, elsősorban a filmiparban, de számos vezető kereskedelmi televízió és rádió, illetve reklám és szerencsejátékipari cégnek is nyújtunk szolgáltatást.

Szolgáltatásaink a komplex adótervezéstől, a napi adóügyek intézésén át, az adóátváltásig széles skálán mozognak. Ügyfélközpontú hozzáállásunk, kiemelkedő szakmai tudásunk, probléma-megoldó szemléletünk révén ügyfeleink kimagasló színvonalú szolgáltatásban részesülnek.

Igyekszünk a kollégákkal rugalmasabbak lenni, mint a nagyobb cégek, így az állomány közel fele dolgozó édesanya. A teljesítményt nem a munkahelyen eltöltött időben mérjük, hanem az elvégzett munka mennyiségében és minőségében. Kollégáink között van jégkorongozó, kamarazenei tag, túravezető és vízilabdázó is.

 

Sikerek és elismerések:

  • „Az Év adótanácsadója – Magyarország” – A Finance Monthly díja 2012-ben és 2013-ban
  • "KKV top 100" díjátadó gála – A "szolgáltatások" szektorban elért 2. helyezés 2018 márciusában

 

Az elmúlt 10 évben indított és már lezárult jogorvoslati ügyeink több, mint 90%-át megnyertük.

2018-ban együttműködési megállapodást kötöttünk az Andersen Global-lel, a tervek szerint 2020. január 1-jétől teljes jogú taggá válunk és felvesszük az Andersen nevet is.

 

Támogatott továbbképzések:

  • adótanácsadói tanfolyamok
  • kreditpontos képzések
  • University of San Francisco School of Law – LLM & MLST képzés
  • angol nyelvtanfolyamok

 

Beilleszkedés, integráció:

Az újonnan belépő kollegák részére hathetes belső képzési program van, amely az egyes témaköröket szisztematikusan járja körül, kezdő és haladó szinten egyaránt.

Emellett az irodában mentorrendszer működik és negyedévente teljesítményértékelésre is sor kerül.

 

Közösség és csapatépítés:

A belső működésünk során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kollégák inkább az együttműködésben és ne az egymással való versenyzésben akarjanak kitűnni.
Emellett kiemelten sok figyelmet szentelünk annak, hogy a csapatépítő programjaink is az együttműködés és a közös gondolkodás kultúráját erősítsék.

Évente egy alkalommal többnapos csapatépítőt szervezünk, ahol a napi programot külsős cég segítségével bonyolítjuk le. Év közben pedig, amikor csak lehetőségünk adódik rá, igyekszünk részt venni közös városnézéseken, biciklitúrákon, túrázásokon. 2018-ban részt vettünk a K&H maratonváltóján is. Illetve az esti darts, csocsó és ping-pong bajnokságok gyakran visszatérő programok.

Ebédidőben pedig igyekszünk kihasználni a MOM Park területén lévő színes étteremkínálatot.

 

Társadalmi felelősségvállalás:

Visszatérően támogatjuk az Igazgyöngy Alapítványt, a Reménysugár Alapítványt és a Suhanj! Alapítványt.

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adójog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem irodai mentorálás tréningek, továbbképzések neves ügyfelek csapatépítők légkondi

OrienTax Zrt. - Elérhetőségek

E-mail cím: info@orientax.hu

Kapcsolatfelvétel a céggel