fbpx

Függetlenül attól, hogy gyakornokként, jelöltként vagy ügyvédként csatlakoznál egy dologban biztos lehetsz: kivételesen nagyszerű helyre kerülsz.

Ügyfeleink között a kisebb helyi intézmények ugyanúgy megtalálhatóak, ahogy a nagy nemzetközi ügyfelek is – egy azonban közös bennük, és ez a minőség iránti igény, amelyet mi maradéktalanul képesek vagyunk kielégíteni.

Hogyan vagyunk erre képesek?

Nem ülünk karba tett kézzel a komfortzónánkban, minden nap keressük a kihívásokat. Közel 40 kolléga igazi csapatként együttműködve dolgozik azon, hogy minden napod izgalmasan és tartalmasan teljen. Reggel médiajog, délben egy peres eljárás forrón tálalva, délután némi űrjog – a legfontosabb nálunk, hogy tapasztalj és szellemileg gazdagodj.

Fontos számodra, hogy mivel töltöd az időd?

Munkatársainkat belső értékünkként tiszteljük, így a munka-magánélet egyensúlyod kiemelten kezeljük. Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy te magad milyen színt hozol közösségünkbe és mi mindenre vagy képes szakmailag. Ne rettentsen el irodánk és ügyfeleink kulturális sokszínűsége sem, segítünk abban, hogy felzárkózz és minden pillanatban a legjobbat hozd ki magadból.

Megismerkednél velünk? Ne habozz megkeresni minket!

Kiemelt szakterületek

Ingatlanjog Munkajog Pénzügyi jog Pereskedés és Vitarendezés Társasági jog Versenyjog

További szakterületek

fintech energiajog TMT adójog szellemi alkotások joga egészségügy nemzetközi légi- és űrjog
E-mail cím: ratz.kinga@sarhegyi.hu

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Ingatlanjog Munkajog Pénzügyi jog Pereskedés és Vitarendezés Társasági jog Versenyjog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem teljesítményarányos jövedelem prémium juttatás cafeteria BKK bérlet munkába járás költségtérítése irodai mentorálás neves ügyfelek (esetenként/részben) otthonról végezhető munka céges telefon korlátlan kávéfogyasztás laptop csapatépítők légkondi

További jellemzők

béren kívüli juttatások, előrelátható és tervezhető karrierút, work-life balance, tudományos fejlődés elősegítése

Sárhegyi és Társai Ügyvédi Iroda - Elérhetőségek

E-mail cím: ratz.kinga@sarhegyi.hu

Kapcsolatfelvétel a céggel