fbpx

A Szecskay Ügyvédi Iroda 1992-ben alakult, független, folyamatosan bővülő, nemzetközi ügyfélkörrel és gyakorlattal rendelkező ügyvédi iroda. Az iroda a gazdasági jog valamennyi területén aktív. Az ügyvédi irodák nemzetközi rangsoraiban (Legal500, Chambers and Partners, IFLR stb.) előkelő helyen szerepel, és a Wolters Kluwer Jogászdíj nyertese több kategóriában (2016: az év versenyjogi csapata; 2017: jogászdíj elvi jelentőségű ügy kategóriában). Munkánkat a magyar mellett angol, német és francia nyelven végezzük.

Kiemelt szakterületek

Kereskedelmi jog / gazdasági jog Közigazgatási eljárási jog Közigazgatási jog M&A Munkajog Nemzetközi magánjog Pénzügyi jog Polgári eljárásjog Polgári jog Társasági jog Versenyjog
E-mail cím: adrienn.tar@szecskay.com

Hosszú bemutatkozás

A Szecskay Ügyvédi Iroda egy piacvezető, független magyar ügyvédi iroda, amely rendszeresen előkelő helyen szerepel az ügyvédi irodákat rangsoroló, jelentősebb kiadványokban (IFLR, Chambers, Legal 500). Irodánk több tagja is oktat különböző egyetemeken és rendszeresen publikál szakmai folyóiratokban.

Az iroda növekedésével és a szakterületek bővülésével alapvető értékeink; a prémium jogi szolgáltatások és az ügyfélközpontúság semmit sem változtak. Az iroda innovatív és ügyfélközpontú szolgáltatásait az ipar, a kereskedelem és szolgáltatásnyújtás teljes spektrumát lefedő multinacionális és helyi társaságokból, nagy- és középvállalatokból álló ügyfélkörének nyújtja.

Munkatársaink folyamatosan a lehető legjobb eredmény elérésére törekednek, úgy, hogy közben ügyfeleinek praktikus és közérthető jogi támogatást nyújtsanak, amihez rendkívül gazdag jogi tudás és tapasztalat áll ügyfeleinek rendelkezésére.

Az irodát 1992-ben három ügyvéd alapította, ma pedig már 44 fős a csapatunk, köztük harminc hazai és külföldi ügyvéddel. Irodánk hagyománya a tehetséges fiatalok felfedezése, mentorálása és képzése. Előnyben részesítjük az organikus szakmai növekedést, szakvizsgázott ügyvédjelöltjeink kamarai felvételüket követően is nálunk folytatják munkájukat.

Irodánk az Országház közvetlen szomszédságában található, ami egyedülálló kilátást biztosít. A Red Bull Air Race-t például az íróasztal mellől is lehetne nézni (de inkább az erélyről nézzük!).  Amellett pedig, hogy a kényelmes munkakörnyezetre nagy hangsúlyt fektetünk, egymásra is odafigyelünk a munkánk során, és azon túl is - így munkatársaink születésnapjait közös tortázással is megünnepeljük.

 

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Kereskedelmi jog / gazdasági jog Közigazgatási eljárási jog Közigazgatási jog M&A Munkajog Nemzetközi magánjog Pénzügyi jog Polgári eljárásjog Polgári jog Társasági jog Versenyjog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos belvárosi iroda modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem cafeteria BKK bérlet irodai mentorálás tréningek, továbbképzések neves ügyfelek korlátlan kávéfogyasztás napi gyümölcsfogyasztás csapatépítők légkondi

Szecskay Ügyvédi Iroda - Elérhetőségek

E-mail cím: adrienn.tar@szecskay.com

Kapcsolatfelvétel a céggel