Változatos szakterületekkel, fiatal csapattal várjuk minimum 1 éves ügyvédjelölti/gyakornoki tapasztalattal rendelkező kollégánkat a profi, de családias hangulatú irodánkba a Ferenciek terénél.

Kiemelt szakterületek

Adójog Befektetésvédelem Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Közigazgatási eljárási jog Közigazgatási jog M&A Munkajog Nemzetközi magánjog Pénzügyi jog Pereskedés és Vitarendezés Polgári eljárásjog Polgári jog Társasági jog Versenyjog

További szakterületek

Gazdasági büntetőjog Felszámolási- és csődjog

Hosszú bemutatkozás

*Sziklai Péter és Andrejszki Richárd alapította az irodát még 2007-ben. A Fogarasi útról a belvárosba költöztünk és két fős induló irodánk mára tízre bővült.

* A legnagyobb irodák mögött húzódó második vonalba tartozónak tekintjük magunkat. Professzionalitásban az élvonalba tartozunk, ezzel együtt megőriztük családias légkörünket. Öt éven belül szeretnénk tízről húsz főre emelni a munkatársak létszámát és ezzel együtt az ügyfélkör bővítését is elérni. Ebben is számítunk rád.

* Vállalatfelvásárlások és ingatlanügyek területén milliárdos projektek jogi háttérmunkáját végezzük, valamint hasonló volumenű adóhatósági eljárásokban látunk el képviselet.

* Nálunk nem az iratmintába kell ctrl-c-ctrl-v-zni, hanem érdemi ügyeket viszel, melyben nagyon komoly önállóságot kapsz.

* Ha a mi és a Te szakterületed nem egyezik, az sem gond. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy az iroda nyisson új jogágakra melyhez a tudást Te fogod biztosítani. Kis idő elteltével pedig segítünk kialakítani egy hozzád illő profilt, és szinte csak olyan ügyeket viszel, amik tényleg közel állnak hozzád.

* A névadó partnereink több, mint tíz cégből álló cégcsoport operatív vezetését végzik, így az egyetemen nem tanított, tényleges üzleti jogi tudást igazi profiktól tanulhatod meg.

* Valamennyi munkavállalónk részére lehetőséget nyújtunk az iroda profiljába vágó továbbképzéseken történő részvételre, így OKJ-s képzések (pl. adótanácsadó), posztgraduális képzések (pl. jogász-közgazdász) egyaránt lehetségesek, de a munkavállalók nyelvtanfolyamait is támogatjuk, csakúgy mint konferenciákon, workshopokon való részvételüket.

* Utánozhatatlan csapatunk nagy része a huszas éveit tapossa.

* Fontosnak tartjuk, hogy a mindennapok ne a monoton munkavégzésről szóljanak, a munkahely ne egy rideg, barátságtalan hely legyen, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kellemes légkört biztosítsuk a kollegáinknak, és a gyakori csapatépítő programokkal színesebbé tegyük a hétköznapokat.

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adójog Befektetésvédelem Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Közigazgatási eljárási jog Közigazgatási jog M&A Munkajog Nemzetközi magánjog Pénzügyi jog Pereskedés és Vitarendezés Polgári eljárásjog Polgári jog Társasági jog Versenyjog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos belvárosi iroda modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem teljesítményarányos jövedelem irodai mentorálás tréningek, továbbképzések neves ügyfelek céges telefon korlátlan kávéfogyasztás napi gyümölcsfogyasztás laptop csapatépítők légkondi

Sziklai & Andrejszki Ügyvédi Iroda - Elérhetőségek

E-mail cím: karrier@drsziklai.hu

Kapcsolatfelvétel a céggel