fbpx

Irodánk a Budapesti Ügyvédi Kamara által bejegyzett és nyilvántartott Ügyvédi Iroda, amely a jelenlegi formájában 2009-től működik Budapesten.

Kiemelt szakterületek

Ingatlanjog Polgári eljárásjog Polgári jog
E-mail cím: drtoth@ttz.hu

Hosszú bemutatkozás

Az Irodánk minden a mai kor elvárásainak megfelelő technikai feltétellel rendelkezik és így természetesen az elektronikus peres és nemperes eljárásokhoz szükséges előírásoknak is megfelel. Többek között Bíróságokkal, Közjegyzői Kamarával, Végrehajtói Karral, Hatóságokkal elektronikusan tartjuk a kapcsolatot.

Működésünk során fontos szempont a környezet védelme, ezért az iratokat, ahol erre a jogszabály lehetőséget biztosít, kizárólag digitális formában készítjük és tároljuk és az Ügyfeleinkkel is ezen a módon történő kapcsolattartásra törekszünk. Az Ügyfeleink az ügyeikről ebből kifolyólag mindig naprakész és pontos információkkal rendelkeznek.

Irodánk fő tevékenységi területe az ingatlanjog és a polgári, valamint a gazdasági jog. Kiemelt szakterülete az ingatlankezeléssel, a társasházakkal, üzleti ingatlanok üzemeltetésével, ingatlanfejlesztéssel kapcsolatos jogterületek. Az Iroda foglalkozik közbeszerzéssel és ingatlanközvetítéssel is.

Kiemelt tapasztalatokkal és szaktudással rendelkezünk a Társasházakat érintő jogviták teljes spektrumát illetően. Peres képviseltet szinte minden ilyen jellegű ügyben láttunk már el és jelenleg is látunk el. Az ezen ügyekre vonatkozó bírói gyakorlatot illetően széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk. Az ezen a téren szerzett tapasztalataink és szakmai hozzáértésünk elismerése révén részt vettünk a jogalkotási folyamatban és a társasházi törvény és a kapcsolódó jogszabályok módosításához tett javaslatunkat az országgyűlés elfogadta és a jogszabályokba beépítette.

Külföldi EU-n belüli, illetve nem EU-s honosságú Ügyfelek számára is állunk rendelkezésre magyarországi vagy határon átnyúló, főleg ingatlanokat érintő ügyeik képviseltére. Több szomszédos országban rendelkezünk partner Ügyvédi Irodával, stratégiai partnerei vagyunk az egyik legnagyobb kínai ügyvédi irodának, így a külföldre irányuló jogügyletek esetén is tudunk segítséget nyújtani.

Célunk, hogy azok legyünk, akik véleményét minden fontos döntés előtt érdemesnek tartják kikérni.

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Ingatlanjog Polgári eljárásjog Polgári jog

Egyéb jellemzők

dinamikus barátságos fiatalos belvárosi iroda modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet korlátlan kávéfogyasztás

Dr. Tóth T. Zoltán Ügyvédi Iroda - Elérhetőségek

E-mail cím: drtoth@ttz.hu

Kapcsolatfelvétel a céggel