fbpx

A Bird & Bird nemzetközi ügyvédi iroda világszerte több mint 1200 ügyvédet és jogászt foglalkoztat 29 irodájában, Európában, a Közel-Keleten és az ázsiai-csendes-óceáni térségben. Ügyfeleink jelentős része innovatív technológiákkal, digitális átállással kapcsolatos jogkérdésekben veszi igénybe szolgáltatásainkat. Kiváló helyzetben vagyunk ahhoz, hogy globális kontextusban helyi szakértelmet nyújtsunk ügyfeleinek üzleti céljaik mind hazai, mind nemzetközi szinten történő eléréséhez. Munkánk során ötvözzük a jogi tudásunkat az adott szektor és technológia ismeretével, hogy az ügyfeleink az egész világon első osztályú üzleti jogi tanácsadásban részesüljenek. A Bird & Bird jelenleg a Forbes által megnevezett, a Fortune Top 100 cége közül 43-nak, valamint a világ 100 leginnovatívabb vállalatából 60-nak nyújt jogi tanácsadást.

A Bird & Bird Közép-Európában 2008-ban nyitotta meg irodáit, Budapesten, Pozsonyban, Prágában és Varsóban. A budapesti iroda létszáma 2018-ban jelentősen kibővült, jelenleg közel 30 ügyvéd dolgozik azon, hogy a helyi és nemzetközi ügyfelek üzleti céljaikat megvalósíthassák. Budapesten a hagyományos tranzakciós jogi szolgáltatások, köztük az M&A, a tőke-befektetések, ingatlanpiaci, banki/pénzügyi és tőkepiaci terület mellett jelentős tapasztalattal rendelkezünk a vitarendezés, IT, IP, adatvédelem, munkajog, energia és telekommunikáció területén, valamint egyéb szabályozási területeken.

Kiemelt szakterületek

Adatvédelem EU jog Franchising Információtechnológia (IT) Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog M&A Munkajog Nemzetközi magánjog Pénzügyi jog Pereskedés és Vitarendezés Sportjog Szellemi Tulajdonjog (IP) Társasági jog Versenyjog
E-mail cím: nikolett.horvath@twobirds.com

Hosszú bemutatkozás

KULTÚRÁNK

Amikor egyetemistaként gyakornoki vagy végzett jogászként ügyvédjelölti ügyvédi irodát keresel, az egyik faktor, amely alapján döntést hozol, az adott iroda kultúrája. Ez pedig nem csak a munkához való hozzáállás kérdése, hanem a kapcsolatok és szakmai és emberi fejlődéshez nyújtott segítségé. A nálunk dolgozó gyakornokok és ügyvédjelöltek számára számos lehetőség áll nyitva arra, hogy megtalálják azt, amit egy modern, innovatív nemzetközi jogi szolgáltatótól elvárnak: rugalmas, ösztönző és elismerő környezetet.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a Bird & Bird nemzetközi szinten ismert arról, hogy támogatja a jogászait abban, hogy megvalósítsák karriercéljaikat. A karriered elején lehetőséged lesz felelősséget vállalni és arra, hogy a saját területükön elismert szakértőkkel dolgozz. Bármikor számíthatsz konstruktív segítségre, támogatásra és visszajelzésre.

 

Budapesten kollégáink rendszeresen részt vesznek sporteseményeken, mint amilyen például az ügyvédfoci vagy futóversenyek, továbbá több kollégánk is rendszeresen kerékpározik (munkába is), jógázik, dobol, kézilabdázik vagy játszik zenekarban.

 

„Mennyire vagy Bird & Bird?”

Ha egyetemistaként gyakornoki vagy végzett jogászként ügyvédjelölti állást keresel, és a fentiek felkeltették érdeklődésed, akkor várjuk jelentkezésed. Olyan céltudatos fiatalokat keresünk, akiben megvan a képesség jogi szakértelmük és üzleti szemléletük fejlesztésére és úgy érzik, hogy személyiségük jól illeszkedik a kultúránkba. Elvárás a kiváló angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt, a proaktív, precíz és jó problémamegoldó képesség, valamint a nyitottság a digitális korszakkal, a jogi szolgáltatások digitalizációjával járó jogi kihívások megoldására és lehetőségek kihasználására. Ügyvédjelöltek esetében elvárás a jó (cum laude) végzettség. Előny a felhasználói szintet meghaladó digitális képességek, a második idegen nyelv ismerete és a B kategóriás jogosítvány.

 

Videó az iroda mindennapjairól

Bird & Bird Football Tournament Budapest

***

A Bird & Bird nemzetközi szinten és az egyes helyi irodák is aktív közösségi élettel rendelkezik. Ami előbbi illeti, híresek vagyunk az évente különböző városokban megrendezett és rendkívül népszerű Bird & Bird focibajnokságról, amelyet 2016-ban Budapest látott vendégül.

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adatvédelem EU jog Franchising Információtechnológia (IT) Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog M&A Munkajog Nemzetközi magánjog Pénzügyi jog Pereskedés és Vitarendezés Sportjog Szellemi Tulajdonjog (IP) Társasági jog Versenyjog

Egyéb jellemzők

dinamikus fiatalos belvárosi iroda modern, felszerelt iroda versenyképes jövedelem neves ügyfelek csapatépítők

Bird & Bird - Elérhetőségek

E-mail cím: nikolett.horvath@twobirds.com

Kapcsolatfelvétel a céggel