Az UNITEF’83 Műszaki Tervező és Fejlesztő Zrt. 1983-as alapítása óta magas és mélyépítési létesítmények tervezésével és a hozzá kapcsolódó műszaki fejlesztésekkel foglalkozik. Tervezői tevékenysége az egész ország területére, esetenként külföldre is kiterjed, felölelve az építész és építőmérnöki mérnöki szakma szinte minden területét.

Az UNITEF’83 Zrt. gazdaságilag-politikailag független, magyar vállalkozás, a részvények 100 %-a a cég vezetőinek tulajdonában van.

Több mint 100 főállású alkalmazottat foglalkoztat, a munkatársak több, mint 85 %-a felsőfokú végzettségű. Dinamikusan fejlődő hazai vállalkozásként a magyar tervező cégek között mind szakmai, mind gazdasági szempontból a vezető vállalkozások közé tartozik.

E-mail cím: unitef@unitef.hu

Hosszú bemutatkozás

A magyar piac egyik meghatározó, közel 40 éves tervező cége vagyunk; elsősorban utakat, vasutakat, hidakat, alagutakat és épületeket tervezünk, de számos más területen is rendszeresen és örömmel alkotunk. Legnagyobb megrendelőink különböző állami vagy önkormányzati beruházó vállalatok és a nagyobb építőipari kivitelező társaságok. A feladatainkat száz főállású mérnökkel és számos alvállalkozó segítségével végezzük el. Tulajdonosaink magyar magánszemélyek. Amikor nem közösen síelünk vagy vitorlázunk, saját tulajdonú, modern irodaházunkban dolgozunk Dél-Budán.

Rólunk címszavakban

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem teljesítményarányos jövedelem prémium juttatás irodai mentorálás neves ügyfelek céges telefon korlátlan kávéfogyasztás laptop csapatépítők légkondi

UNITEF'83 Zrt. - Elérhetőségek

E-mail cím: unitef@unitef.hu

Kapcsolatfelvétel a céggel