fbpx
 1. 1. SZAKMAILAG INNOVATÍV
 2. 2. LÉGKÖRT TEKINTVE IGAZÁN EMBERI
 3. 3. LELKÜLETÉBEN FIATALOS

A Wolf Theiss budapesti története 2007-ben indult, és onnantól kezdve meghatározó szereplői vagyunk a hazai és nemzetközi jogi piacnak. Jogászaink a kereskedelmi jog valamennyi területét lefedő tanácsadást nyújtanak prominens magyar és nemzetközi társaságoknak, bankoknak és befektetőknek, valamint magán- és állami intézményeknek nemzetközi és hazai tranzakciókban egyaránt. Irodánkban kiemelt szerep jut az energiajognak.

De miért is érdemes a Wolf Theiss Budapest csapattagjának lenni? Lentebb a hosszabb bemutatkozásunkból kiderül.

Kiemelt szakterületek

Adójog Bank és Finanszírozási jog Energiajog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Környezetvédelmi jog Közigazgatási eljárási jog Munkajog Nemzetközi magánjog Pénzügyi jog Polgári eljárásjog Polgári jog Társasági jog Versenyjog
E-mail cím: my.career.budapest@wolftheiss.com

Hosszú bemutatkozás

Miért is válaszd a Wolf Theiss Budapestet?

A Wolf Theiss Budapest az osztrák központú Wolf Theiss csoport tagja.  Jelenleg háromszáznál is több jogász dolgozik különböző szakterületeken a Wolf Theiss irodáiban a régió 13 országában.

 

A belváros szívében (Kálvin tér) elhelyezkedő irodánk:

 • támogatja a továbbképzéseket (szakjogász, LL.M. és egyéb szakmai képzések)
 • belső képzés keretében gyakorlatorientált és a legújabb trendekre rámutató tréningeket szervez Bécsben
 • szakvizsgára felkészülőknek 3-4 hetes fizetett tanulmányi szabadságot szakvizsgánként biztosít, emellett a felkészüléshez rendelkezésre állnak az iroda könyvtárának szolgáltatásai
 • lehetőséget biztosít szakmai publikációk megjelentetésére különböző kiadványokban
 • hálózatának külföldi irodájába való kiküldetés lehetőségét biztosítja

 

Alapvető fontosságú, hogy a legmodernebb technológia álljon a kollégáink rendelkezésére a mindennapi hatékony munkavégzés során. Az egész heti feszültséget pedig péntekenként irodai masszázzsal lehet oldani.

 

A Wolf Theiss Budapestnél rendszeresek a csapatépítő-programok:

 • "Wolf Theiss Regatta" csapatépítő hétvége keretében vitorlázás Balatonfüreden, mely közös vacsorával zárul
 • Iroda alapításának évfordulója alkalmából szervezett közös vacsora
 • Céges karácsonyi-party (időnként akár Bécsben, több másik irodával közösen)
 • Az év során rendszeresen szervezett közös sörözés/iszogatás (mindig más csoport szervezésében)

 

Milyen az iroda számára ideális munkaerő?

Olyan, aki

 • elkötelezett,
 • tapasztalni vágyó,
 • keresi a szakmai kihívásokat,
 • szeretne egy igazán egységbe forrott aktív csapat tagja lenni és
 • nem csupán dolgozni szeretne, hanem izgalmas és formabontó projektek által folyamatosan fejlődni, a legjobbaktól tanulni és igazi karriert építeni

 

A felvételi eljárás során az ügyvédjelölti pozícióra jelentkezők esetén bár fontos a diplomaminősítés és a megszerzett szakmai tapasztalat, DE ezek egyike sem jelent önmagában kifejezett előnyt!

 

Munka és magánélet közötti egyensúly biztosítása:

Irodánk maximálisan elkötelezett a mentális (és testi) egészség megőrzése érdekében a helyes munkahelyi-magánéleti egyensúly megteremtése, fenntartása és megőrzése iránt. Ezért igyekszünk olyan körülményeket biztosítani, hogy a nálunk eltöltött idő minél kielégítőbb legyen a kollégáink számára és egyúttal motiválni őket arra, hogy a lehető legideálisabban tudják kialakítani beosztásukat. A munkaidő kezdete és vége nincs kőbe vésve, a lényeg, hogy az adott feladat határidőn belül elkészüljön.

 

A Wolf Theiss Budapest csapattagjai egytől egyig különlegesek: 

Vannak kiváló hajóskapitányok, akik segítenek a bajbajutott vitorlázókon, lelkes állatmentők, kiváló hobbicukrászok, kitartó hosszútávfutók, illetve van képzett operaénekesünk is és van, aki minden házibarkácshoz ért.

 

A Wolf Theiss Budapestnél a felejthetetlen sztorikból is akad jó pár, amelyet nem elég elmesélni, annak része kell lenni! Egyik aranyos sztorink az egyik bécsi partnerhez kapcsolódik:

"A füredi vitorlázások során többször megtörtént, hogy elhagytuk az egyik bécsi partnert, aki meghívott vendégként vett részt a csapatépítésen. Azonban a felkészült legénységnek köszönhetően szerencsére minden alkalommal időben visszamentünk érte. Ezért három, szó szerint megúszós alkalom után kiérdemelte a „Balaton Survivor” címet, amit egy saját balatoni mentőpatkó átadásával koronáztunk meg."

 

Ha szeretnél egy kiváló, lendületes és egymást segítő csapat aktív tagjává válni, akkor válaszd a Wolf Theiss Budapestet!

 

Videó az iroda mindennapjairól

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adójog Bank és Finanszírozási jog Energiajog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Környezetvédelmi jog Közigazgatási eljárási jog Munkajog Nemzetközi magánjog Pénzügyi jog Polgári eljárásjog Polgári jog Társasági jog Versenyjog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos belvárosi iroda modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem cafeteria irodai mentorálás tréningek, továbbképzések neves ügyfelek céges telefon korlátlan kávéfogyasztás csapatépítők légkondi

Wolf Theiss Budapest - Elérhetőségek

E-mail cím: my.career.budapest@wolftheiss.com

Kapcsolatfelvétel a céggel