fbpx

A Yettelnél villámgyorsan valósítjuk meg az álmainkat. Több mint 1800 kolléga, közel 130 lokáción országszerte, korlátlan internet élményekkel. Ők képviselik nálunk a legnagyobb értéket! #PeopleFirst Egy csapatként törődünk egymással és nap mint nap azért dolgozunk, hogy minden ügyfelünknek megadjuk a legjobb Yetteles élményt. Magyarország egyik vezető telekommunikációs vállalataként hiszünk abban, hogy a mobiltechnológia előnyeit és a benne rejlő lehetőségeket mindenki számára elérhetővé kell tenni.

Kiemelt szakterületek

Adatvédelem Kereskedelmi jog / gazdasági jog Munkajog Pénzügyi jog Versenyjog
E-mail cím: recruitmentteam@yettel.hu

Hosszú bemutatkozás

Néhány fontos dolog, ami jellemez minket:

  • Teljesítmény, Tehetség, Trendsetting

Magas standardokkal dolgozunk: a legjobb, legmodernebb szolgáltatást akarjuk gyújtani az ügyfeleinknek. Ezért keressük a innovatív, digitális beállítottságú tehetségeket a csapatunkba. Érzed mindezt magadban? Csatlakozz hozzánk!

  • Legyél velünk önmagad, légy hatással a világra!

Kulcsfontosságú számunkra, hogy a Yettel csapat tagjaként önmagad lehess. Őszintén hiszünk ennek erejében, ezért teszünk azért, hogy egy inkluzív, dinamikus csapatot építsünk.

  • A társadalmi felelősségvállalásból aktívan kivesszük a részünket

Olyan digitális hálózatot építünk, amely elérhető minden társadalmi csoport számára, és a fenntarthatósági szempontokra is komoly figyelmet fordítunk.

További információk: Yettel karrier - Nézd meg állásajánlatainkat! - Yettel

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adatvédelem Kereskedelmi jog / gazdasági jog Munkajog Pénzügyi jog Versenyjog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem prémium juttatás cafeteria munkába járás költségtérítése fitnesz bérlet irodai mentorálás tréningek, továbbképzések neves ügyfelek (esetenként/részben) otthonról végezhető munka céges telefon korlátlan kávéfogyasztás napi gyümölcsfogyasztás laptop csapatépítők légkondi

Yettel Magyarország Zrt. - Elérhetőségek

E-mail cím: recruitmentteam@yettel.hu

Kapcsolatfelvétel a céggel