fbpx

Innovatív ügyvédi iroda Budapesten és Pécsen.

A NESTLAW (Németh és Tímár Ügyvédi Iroda) küldetése, hogy megalkossa a leghatékonyabb jogi megoldásokat a partnerei üzleti céljainak megvalósításához. A NESTLAW 360 fokban áll a cégek rendelkezésére az ország bármely pontján és bármely jogterületén – legyen szó cégalapítás során felmerülő szindikátusi megállapodásról, egyedi üzleti megoldások jogi előkészítéséről, szerződéses konstrukciók kialakításáról vagy éppen jogviták rendezéséről. Büszkék vagyunk ügyfeleink sikerére – hiszen a Ő sikerük a Mi sikerünk is egyben.

Változatos szakterületek

Mi nem csak egy szakterületre szakosodunk: nálunk belekóstolhatsz a polgári jogtól a gazdásági jogon át akár az agrárjogig különböző területekbe!

Tanácsadó szemlélet

Ügyfeleinknek teljes körű segítséget biztosítunk problémájuk megoldásában. Munkánk során tanácsadóként ötvözzük a jogász és vállalkozói szemléletet.

Összetartó csapat

Ahhoz hogy nap mint nap jó kedvvel járj be a munkába, tudjuk, hogy a szakmaiság mellett a közösség éppoly fontos. Pont ezért nagy hangsúlyt helyezünk  a közösségépítésre, és a csapatba illő munkatársak kiválasztására. 

Szeretünk adni

Jótékonysági eseményeink szervezésébe az egész csapat szívesen vállal szerepet.

Országosan jelen vagyunk

Ügyfeleink az egész országból érkeznek hozzánk.

Keressük a kihívásokat

Mindig új projektbe vágunk. Legutóbbi alkalommal megszerveztük az első, KKV-knak szóló konferenciánkat is!

Ügyfeleink az elsők

Sikerünk mérőszáma ügyfeleink fejlődése, ebből fakad szlogenünk is.

Interjú

dr. Németh Andrással, a NESTLAW partnerével

“Egy ügyvédi iroda sikeressége nem pénzben vagy árbevételben mérhető, hanem azzal, amit mi építünk: ez nem más, mint az ügyfeleink sikere, ha látjuk, hogy ők fejlődnek – ebből a filozófiából jön a mi szlogenünk is: a te sikered, a mi sikerünk. Az nem feltétlenül látszik, amit mi jogászok csinálunk, de az ő működésükön keresztül bizonyos pontokon kirajzolódik, hogy ehhez mi hol tudtunk hozzájárulni.

A siker másik fontos része pedig a bizalom. Hiszen, ha valaki ügyvédhez fordul, az általában azt jelenti, hogy vakon megbízva benne és azt mondja: tessék, a kezedbe teszem az ügyem”

NESTLAW PARTNEREK beszélgetése

Három partnerünk az Arsboni Legal Festje keretében mesél az együttműködésük kezdeteiről, valamint arról, hogy hogyan érdemes nekivégni egy ügyvédi iroda megépítéséhez.

A sikeres karrier mellett a partnerek kiemelt figyelmet fordítanak a jövőbe való befektetéseikre és az ügyvédi iroda mellett vállalkozásokat is vezetnek. Elmesélik, hogyan lehet ma ügyvédként is vállalkozni, miért fontos a jogászi kreativitás és hogyan hoz létre a komplex megközelítés valódi többletértéket az ügyfeleiknek is.

maradjunk kapcsolatban!

Nézz körül weboldalunkon!
Csatlakozz csapatunkhoz!

Írj nekünk az office@nestlaw.com-ra!