A Wolf Theiss budapesti története több mint 10 éve kezdődött és továbbra is meghatározó szereplője a haza és nemzetközi jogi piacnak. Jogászaik a kereskedelmi jog valamennyi területét lefedő tanácsadást nyújtanak prominens magyar és nemzetközi társaságoknak, bankoknak és befektetőknek, valamint magán- és állami intézményeknek nemzetközi és hazai tranzakciókban egyaránt. Irodájukban kiemelt szerep jut az energiajognak.

 

Közösség

INNOVATÍV

Inspiráló

Ismerd meg Őket közelebbről!

“Vannak kiváló hajóskapitányok, akik segítenek a bajbajutott vitorlázókon, lelkes állatmentők, kiváló hobbicukrászok,
kitartó hosszútávfutók, és van, aki minden házibarkácshoz ért.”

A Wolf Theiss Budapest az osztrák központú Wolf Theiss csoport tagja. Jelenleg 300-nál is több jogász dolgozik különböző szakterületeken a Wolf Theiss irodáiban a régió 13 országában.

▪️ Támogatják a továbbképzéseket (szakjogász, LL.M. és egyéb szakmai képzések)
▫️ Belső képzés keretében gyakorlatorientált és a legújabb trendekre rámutató tréningeket szerveznek Bécsben
▪️ Szakvizsgára felkészülőknek 3-4 hetes fizetett tanulmányi szabadságot biztosít szakvizsgánként, emellett a felkészüléshez rendelkezésre állnak az iroda könyvtárának szolgáltatásai, elektronikus adatbázisai és előfizetett szolgáltatásai, illetve konzultációs lehetőség a szenior kollégákkal
▫️ Lehetőséget biztosít szakmai publikációk megjelentetésére különböző kiadványokban
▪️ Wolf Theiss hálózatának egy másik  irodájába való kiküldetés lehetősége
▫️ Alapvető fontosságú, hogy a legmodernebb technológia álljon a kollégák rendelkezésére a mindennapi hatékony munkavégzés során
▪️ Az egész heti feszültséget pedig péntekenként irodai masszázzsal lehet oldani

▪️ “Wolf Theiss Regatta” csapatépítő hétvége keretében vitorlázás Balatonfüreden, mely közös vacsorával zárul
▫️ Iroda alapításának évfordulója alkalmából szervezett közös vacsora
▪️ Céges karácsonyi-party (akár Bécsben, több másik irodával közösen)
▫️ Különböző sportversenyeken való csoportos indulások
▪️ Az év során rendszeresen szervezett közös munka utáni találkák (mindig más csoport szervezésében)

▪️ Elkötelezett
▫️ Tapasztalni vágyó
▪️ Keresi a szakmai kihívásokat, ugyanakkor igazi csapatjátékos
▫️ Nem csupán dolgozni szeretne, hanem izgalmas és formabontó projektek által folyamatosan fejlődni, a legjobbaktól tanulni és igazi karriert építeni
▪️ A felvételi eljárás során az ügyvédjelölti pozícióra jelentkezők esetén bár fontos a diplomaminősítés és a megszerzett szakmai tapasztalat, DE ezek egyike sem jelent önmagában kifejezett előnyt!

A Wolf Theiss maximálisan elkötelezett a mentális (és testi) egészség megőrzése érdekében a helyes munkahelyi-magánéleti egyensúly megteremtése, fenntartása és megőrzése iránt. Ezért igyekeznek olyan körülményeket biztosítani, hogy a náluk eltöltött idő minél kielégítőbb legyen a kollégáik számára és egyúttal motiválni őket arra, hogy a lehető legideálisabban tudják kialakítani beosztásukat. A munkaidő kezdete és vége nincs kőbe vésve, a lényeg, hogy az adott feladat határidőn belül elkészüljön.

Tovább olvasnál?

Ismerd meg dr. Faludi Zoltánt,
a Wolf Theiss partnerét!

Csatlakoznál az irodához ügyvédjelöltként? 

Nézd meg az aktuális pozíciójukat, melyre min. 1 év munkajogi / adatvédelmi / idegenrendészeti tapasztalattal várnak jelentkezőket.